Traģēdija Jūrmalā: nokrītot no ūdenstorņa, dzīvību zaudējis jauns puisis

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 9:45
 
Kaspars Krafts/F64
Traģiskas ziņas saņemtas no Jūrmalas, kur no liela augstuma, proti, ūdenstorņa, nokrita cilvēks. Vietējie iedzīvotāji, kuri bijuši smagā atgadījuma tuvumā, apgalvo, ka no dzīvības šķirās kāds pusaudzis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vairākus desmitus metrus augstais ūdenstornis pie Slokas kapsētas ceturtdien pēc plkst. 15.00 dienā kļuva par šausminoša notikuma epicentru. Pēcpusdienā operatīvie dienesti traucās uz šo adresi, jo pastāvēja dzīvības draudi kādam puisim, kas atradās uz ūdenstorņa. Likumsargi uz notikuma vietu brauca ar mērķi veikt pārrunas ar jaunieti, bet cilvēks vai nu nenoturējās, vai apzināti spēra liktenīgo soli un no torņa nokrita.

“Viņi te parasti no Kauguriem brauc. Mēs dzīvojam tur pretī slimnīcai, piecstāvu mājās. Viņi te nāk kompānijās. Nevis viens, bet divatā, trijatā, reizēm pat piecatā. (DP: Kas tieši ir viņi?) Nu, puišeļi. Pusaudži. (DP: Pusaudži?) Jā. Nemaz nav vietējie. Ne no Slokas, bet no Kauguriem. Vakar te bija mūsu pazīstamā, stāstīja, ka vai nu viņš viens pats uzrāpās, vai viņu kāds pagrūda, vai viņš pats nolēca. Neviens neko tik smalki nezina. (DP: Iznāk, ka bojāgājušais bija nepilngadīgs?) Tā teica, ka pusaudzis. Cilvēki redzēja melno maisu, maisā bija cilvēks neliela auguma. Līdzīgs pusaudzim,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Policisti ir veikuši negadījuma vietas apsekošanu. Šodien likumsargi apstiprina faktu, ka gājis bojā cilvēks, bet tā dzimumu un vecumu izmeklēšanas interesēs neizpauž: “Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību. Pašreizējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. Izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus nesniedzam.”


Notikuma vietā, kur risinājās traģiskie notikumi, piektdien līdzcilvēki par piemiņu bojāgājušajam salikuši ziedus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas