5 horoskopa zīmes, kurām maijā uzlabosies mīlas dzīve

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 10:27
 
pexels.com
No 19.aprīļa līdz 20. maijam ir Vēršu zīmes laiks, kad vairākām horoskopa zīmēm gaidāms uzplaukums mīlas dzīvē, raksta "YourTango".

Auniem šajā laikā jāiziet no savas komforta zonas un jāuzrunā sava simpātija. Lai gan jāievēro Covid-19 izplatības apturēšanai noteikti ierobežojumi, vienmēr pastāv iespēja iepazīties ar interneta palīdzību.

Vēršiem ir laiks būt atvērtiem un godīgiem par savām jūtām pret simpātiju. Šis ir Vēršu laiks spīdēt un viņi iegūs skaidrību par savām jūtām. Laiks nolikt malā telefonu, atturēties no sociālajiem medijiem un visu savu uzmanību veltīt cilvēkam ko mīli.

Lauvām jāizmanto visas tehnoloģiju sniegtās iespējas, lai izklaidētos un iepazītos, tādējādi aizmirstot par to, kas notiek ārpusē. Lauvām sociālās distancēšanās laiks ir īpaši grūts, jo viņi mīl sabiedrību.

Svari ir sociālas būtnes, tāpēc šajā laikā svarīgi ir nodarboties ar aktivitātēm, kas rada prieku. Uzliec savu iecienītāko mūziku, skaisti apģērbies un sarīko virtuālu randiņu ar savu simpātiju.

Skorpioniem jāsaprot, kas ir tas, ka ļaus viņiem atjaunot attiecības ar savu simpātiju, jo šis ir labvēlīgs laiks attiecību atjaunošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas