Kāpēc Samanta Tīna nemet ārā bijušā drauga fotogrāfijas?

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 16:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Samanta Tīna kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" tīrīja savas automašīnas bagāžnieku, kurā starp daudzām mantām atrada arī fotorāmi ar attēliem, kuru saņēmusi dāvanā no bijušā drauga Naura.

Dziedātāja smej, ka nesaprot, kāpēc fotorāmis, kurā ir vairākas kopbildes ar Nauri, atradies bagāžniekā: "Kur es viņu gribējusi vest, es nezinu. Bet tā viņš visu laiku ir braukājis ar mani līdzi."

Kā atklāj Samanta, viņa atradumu negrasās izmest.

"Nē, šādas lietas es nemetu ārā. Noteikti nemetu ārā. Es viņas saglabāju, noglabāju. Kad būs tie 78 vai 85 [gadi], es sēdēšu jūras krastā, savā guļbūves mājiņā un remdēšos atmiņās - lasīšu vēstules, skatīšos bildes, " pauž Samanta Tīna.

Kā zināms, pagājušā gada rudenī Samanta Tīna apstiprināja, ka ir pašķīrusies no ilggadējā drauga Naura Liepiņa. "Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies," saka Samanta, kura gan vēl šovasar noliedza, ka attiecībās iestājusies krīze.

Samanta ir pārcēlusies uz dzīvi augstceltnē "Panorama Plaza". Viņa vairs nemitinās Mārupē kopā ar Nauri, ar kuru satuvinājās pirms vairāk nekā sešiem gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:27

Jaunākās diskusijas