VAKARA ZIŅAS. Kaspars Kambala – precēts vīrs

Endijs Maksims 2.maijs 2021, 18:00
 
Publicitātes foto
Bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala un viņa sirdsdāma Olga Grinčenko-Pacijenko apprecējušies. Olga sociālajos tīklos nomainījusi uzvārdu uz Kambala un norādījusi statusu – precējusies.

Kā noprotams no fotogrāfijām, kāzu diena bijusi 13. aprīlis. Uz dažu apsveicēju jautājumiem, vai tas nav joks, Olga atbildēja, ka ar tādām lietām nejoko un ka draudzene būt nevar, tikai sieva. «Ieradums,» viņa pajokojusi. Kasparam šīs ir trešās laulības, Olgai - otrās. Kaspars ir palepojies, ka viņam dzīves laikā bijušas 300-500 sievietes, savukārt Olga tieši un nepārprotami brīdinājusi, ka ir ļoti greizsirdīga.

Šogad februārī Olga stāstīja »Vakara Ziņām«, ka pirms iepazīšanās ar Kasparu nav zinājusi, kas ir Kambala. Bet kā garu un izskatīgu čali viņu Rīgas centrā bija ievērojusi jau no pērnās vasaras. Ievērojusi tāpēc, ka pati ir 1,80 metru gara. Vēl nodomājusi: kādai gan ir paveicies… Un kādudien, iegājusi «LNK Boxing» «Instagram» lapā paskatīties bokserus, ieraudzīju Kasparu: ā, tas ir tas pats čalis…

Olga neslēpa abu iepazīšanās stāstu: «Iegāju viņa profilā, sāku pētīt un vienkārši «salaikoju» dažas viņa bildes. Un pēkšņi vakarā viņš man raksta: «Nevarēju nepamanīt, ka esi salikusi man astoņus «laikus»…» Tajā vakarā sēdējām ar draudzeni, un draudzene teica, lai neko neatbildu, lai nerakstu viņam, ka viņš ir «nenormāls», «traks». Tā mēs «hi-hi, ha-ha», bet es atbildēju, un mēs sākām sarakstīties. Es to neuztvēru nopietni, jo tolaik «ienīdu visus vīriešus» un domāju, kas gan var sanākt no iepazīšanās «Instagram»… Biju noskaņota pat diezgan agresīvi: «Ko tu man raksti, ko tev vajag?! Es tūlīt atbraukšu, parunāsim!» Un viņš teica: «Brauc! Esmu centrā, pie drauga.» Es, protams, mašīnā iekšā un aizbraucu. Viņš iznāca ārā, un mēs trīs stundas nosēdējām mašīnā un runājām. Biju absolūtā šokā, cik dziļa ir viņa iekšējā pasaule, kādiem pārdzīvojumiem savas dzīves laikā viņš gājis cauri. Jau tajā pašā vakarā viņš pateica, ka ir attiecībās, aizgāja atpakaļ pie drauga, es aizbraucu mājās. Sešos no rīta Kaspars man rakstīja, ka domā par mani… Tā tas sākās.» Bet sākās viss tikai pagājušā gada rudenī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas