Kas astrologam Račam sakāms par Briča laika prognozēm?

tautaruna.lv 19.aprīlis 2021, 17:30
 
F64
Astrologs Andris Račs ierakstā Facebook salīdzinājis astroloģiskās prognozes ar laika prognozēm, runājot par faktoriem, kas tās ietekmē.

Pēc Rača rakstītā, var secināt, ka gan laika prognozes, gan astroloģiskās prognozes ietekmē realitāte, nevis cilvēku emocijas, proti, prognožu pareizību nenosaka tas, vai cilvēkam tā patīk vai nepatīk.

"Vai tas, ka kādam patīk vai nepatīk Toms Bricis un laika prognoze, ietekmē realitāti? Astroloģiskās prognozes var vērtēt tikai pēc viena principa - cik tās atbilst realitātei.
Ir cilvēki, dzirdot no Toma Briča sliktu laika prognozi, uz viņu dusmojas vai , kas vēl muļķīgāk, dusmojas uz pasauli, ka tā nav pareiza-tā nedod tādus laika apstākļus kā šis cilvēks vēlas!
Mēs tagad dzīvojam vairāk par gadu Saturna zema spiediena ieplakā. Atmosfēras spiedienu pacels Jupiters (lasi-vakcinēšanās) jau maija vidū nedaudz, un 2022.gadā būtiski.
Mana pusaudža meita vienreiz teica: kurš to STULBO ZIEMU izdomājis!? Dažus pieaugušos dzirdu jautājam tāda pašā tonī: kurš to KOVID izdomājis!?
Un uz tiem laika ziņu moderatoriem, kuri saka, ka jāģērbjas atbilstoši laika apstākļiem(jāpotējas, lai nemirtu cilvēki) gatavi izgāzt visas savas bērnišķīgās emocijas.
Šis laiks ir bijis labs Marsam un Saturnam, Latvijas ražojošais eksports ir sasniedzis līdz šim nekad iepriekš nebijušus labus rādītājus visiem tiem, kuri daudz un cītīgi strādā Marsa un Saturna sfērās. Jā, šis laiks ir bijis slikts visam, kas saistīts ar labsajūtu, mēs visi ilgojamies pēc jauka anticiklona...
Taču, kamēr viena varde slīkst krējumā(un dusmojas, ka kāds krējumu burkā ielējis!), otra sakuļ to sviestā.
Prognožu un ieteikumu pareizību nenoteiks, vai tā kādam PATĪK vai NEPATĪK. To nenoteiks arī cilvēku emocionālās reakcijas. To noteikts tikai REALITĀTE.
Astrologiem it sevišķi jābūt brīviem no emocionālam reakcijām uz procesiem, savādāk tie riskē ne ar ko neatšķirties no tirgus sievām.
Mums jāpaceļas pāri visa veida personiskām reakcijām un jāredz PATIESA REALITĀTE.
Toms Bricis ir labs un laika apstākļi ir tieši tādi, kādus mums vajag. Dievs un Daba ir gudrāki par cilvēku. Cilvēkam ir jāseko LAIKA ZĪMĒM un jāpielāgojas tām, nevis jādusmojas uz tām. Tas, un tikai tas nozīmē dzīvot saskaņā ar KOSMOSA LIKUMIEM," raksta Račs.

Iepriekš vēstījām, ka astrologs Kristaps Baņķis astrologa Andra Rača prognozes attiecībā uz nākamo gadu sauca par dezinformējošām. Sociālajā tīklā Facebook Baņķis veltaīja kritiku arī iepriekšējām Rača astroloģiskajām prognozēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas