Gobzems aicina iedzīvotājus novilkt sejas maskas

tautaruna.lv 19.aprīlis 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Politiķis Aldis Gobzems kritizē valdības darbu, mudina cilvēkus pieprasīt pārmaiņas un novilkt sejas maskas. Tagad.

Kā sociālajā tīklā raksta Gobzems, iedzīvotāji ļauj valdībai visu šo pandēmijas laiku baudīt komfortā.

"Mēs ļaujam valdībai un ierēdņiem baudīt komfortā šo laiku. Mēs - tie esat arī visi Jūs!!! Visi!!! Mūsu pasivitāte, bezdarbība kalpo valdošajai koalīcijai, par kuru mēs sūdzamies ik dienas. Viņi uzurpē varu pār mums. Jo mēs to vienkārši ļaujam, jo gaidam mistisko brīnumu.
Viņi šķiežas ar mūsu un mūsu bērnu naudu. Viņi atņem mūsu bērniem nākotni, atņemot viņiem iespējas apmeklēt skolu. Mēs to pieļaujam, jo tālāk par internetu netiekam. Viņi pazemo mūs, liekot vilkt maskas un stāvēt rindās pēc paša nepieciešamākā. Mēs to pieļaujam, jo mūs nekretinē stāvēt rindās ar groziņiem kā aitām. Viņi gatavojas ieviest divu šķiru sabiedrību. Viņi sevi jau ir iedalījuši augstākajā šķirā. Viņi drīkstēs visu. Mēs drīkstēsim to, ko viņi atļauj.
Jums būs jāizkalpojas, lai varētu ceļot. Kariņš, viņa kliķe un Rīgas domes komunisti gatavo tādu sabiedrību, kurā, lai ceļotu, strādātu, mācītos, jums būs jāsaņem resurss, kura pārdali viņi kontrolēs. Brīva izvēle būs tikai mīts kā Staļina konstitūcijā. Gribēsiet ceļot - vakcinējies, bet vakcīnas ir valsts kontrolēts resurss. Tas pats ar darbu. Tas pats ar izglītību. Pietiek. Es jūs aicinu pieprasīt pārmaiņas. Šie ir mani nākamie punkti, lai Jūs pārliecinātu. Ja jūs šodien neuzstāsiet, rīt jūs būsiet beztiesīgi vergi.
1. Novelkam maskas. TAGAD. Viņi neko neizdarīs un nespēs, ja visi novilks maskas vienlaikus.
2. 4.maijā izejam ielās. Visi. Nevis grillēt jēru, bet ielās. Un visi.
Apstākļi mainās mainoties mums pašiem.
Laiks ir rīkoties visiem, nevis gaidīt salto no manis," raksta Gobzems.
Iepriekš vēstījām, ka Gobzems dalījies ar zīmīgu paziņojumu. "Turpmāk es vairs nebūšu ass," pauda Gobzems. Gobzems bija dalījies ar privātu ierakstu, kurā pauž, ka turpmāk vēlas būt "jaunais Aldis Gobzems. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas