Latvijas iedzīvotājs stāsta, kā Covid-19 krīze mainījusi viņa dzīvi uz labo pusi

Viktorija Gabrjuna 14.aprīlis 2020, 17:20
 
Elmārs Rudzītis/F64
Kopš Latvijā izsludinātās ārkārtas situācijas dīkstāvē ir arī Rīgas lidostas krāvējs Rolands Afanasjevs, kurš atpazīstamību ieguva, piedaloties TV3 šovā, raksta "skaties.lv".
Kā atklāj Rolands, brīvsolī viņš ir kopš pirmās vēsts par ārkārtējās situācijas paziņošanu. Kaut pirmajā nedēļā neesot bijis viegli pieņemt to, ka uz darbu nav jādodas, vīrietis uz esošajiem apstākļiem spējis paraudzīties no gaišās puses.

”Sākumā, kad vēl bija auksts laiks, situāciju uztvērām ļoti nopietni. Ārā īsti negājām, vien tik, cik uz veikalu. Internetā cilvēki sacēla nelielu paniku ar iepirkšanos. Mazliet “paķērāmies” uz to vilni - sapirkām daudz ko rezervītei.

Bet kopumā visu uzņemam mierīgi. Arī darba devējs nomierināja, ka dīkstāves pabalstu par nestrādāto laiku saņemsim,” stāsta Rolands.

Vīrietis var palepoties, ka šajā laikā pārkārtota māja un radušās vēl citas idejas, ko uzlabot vai radīt no jauna mājoklī. Tāpat ģimenei izdevies iekopt nelielu mazdārziņu.

“Mums uz palodzes ir zaļdārziņš - iesējām sīpoliņus. Doma ir vasarā ieveidot puķupodu, kur iesēt tomātus, dillītes. Lai pašiem savi nogatavojas. Vairāk kā dekors, nevis pārtikai, jo smuki izskatās, bet gan arī neēst?” saka Rolands.

Nenovērtējams ir laiks, kas veltīts gadu vecajam dēliņam Aleksam. ”Ar mazo tagad vairāk spēlējamies un attīstāmies. Viņš jau sācis riktīgi skraidīt,” ar lepnumu stāsta Rolands.

Kā spriež šova dalībnieks, runājot par šo laiku, visticamāk, daudzi sāks apzināties ģimenes vērtību.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:51

Jaunākās diskusijas