Jauns instagram trends: modes blogeri tērpjas spilvenos

Rita Lazda 14.aprīlis 2020, 21:30
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Kamēr citi radošās sfēras darboņi pirms koronavīrusa Covid-19 pandēmijas devās uz radošām nometnēm, lai radītu jaunus darbus, modes pasaules darboņi visai neparasti izmantojuši arī laiku, kad visi aicināti palikt mājās. Proti, ārkārtējās situācijas apstākļos viņi radījuši jaunu sociālā tīkla instagram trendu.

Jaunais instagram trends sociālajā tīklā instagram atrodams ar mirkļbirku #QuarantinePillowChallenge. Ar to publicēti foto, kuros redzams, ka slavenības apģērbu vietā izmantojušas vien spilvenus, kas vidukļa daļā apjozti ar jostu.

Citi izmantojuši arī iespēju, lai tēlu paspilgtinātu ar citām detaļām, piemēram, somiņām, cepurēm, atbilstošu matu sakārtojumu un grimu.

Šobrīd par vienu no šī trenda populārākajām publikācijām kļuvusi zviedru modes blogeres Džerdžanas Ivanovas publicēts foto, kurš aplaimots ar 50 000 atzīmēm "patīk" un vairāk nekā 900 komentāriem.

Arī Latvijā slavenas dāmas ļāvušās izaicinājumam. Piemēram, savu versiju jaunajam trendam publicējusi arī modes blogere Maija Armaņeva.

View this post on Instagram

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

Arī stiliste Žanna Dubska parādījusi savu jaunākā instagram trenda versiju.

View this post on Instagram

A post shared by Zanna Dubska/Жанна Дубска (@zannadubska) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas