Reanimatologi divas nedēļas cīnījās par Rolanda Tjarves dzīvību

Viktorija Gabrjuna 14.aprīlis 2020, 11:30
 
F64
Pagājušajā sestdienā slimnīcā izdzisa bijušā Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes pasniedzēja Rolanda Tjarves dzīvība. Viņa sieva Nellija Ločmele pateicas visiem par atbalstu smagajā brīdī, vēstīts Edgara Orlova, Ineses Mizovskas, Gitas Vīksnes materiālā "Viņš bija cilvēks - šampanietis" izdevumā "Privātā dzīve".

Ločmele atklāja, ka ārsti divas nedēļas cīnījās par vīra dzīvību.

"Sirsnīgs paldies ikvienam, kas ar labestību un gaišumu piemin Rolandu un zaudējuma sāpēs jūt līdzi man un ģimenei. Jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs. Piedodiet, ka pašlaik nespēju katram personīgi pateikties.

Paldies par profesionalitāti un iejūtību LIC reanimatologiem, kas divas nedēļas neatlaidīgi cīnījās par mana vīra dzīvību.

Vēlos arī aicināt ikvienu - saudzējiet sevi, līdzcilvēkus un īpaši mediķus šajā epidēmijā. Vīruss ir viltīgs un dzīvība ir trausla, lai cik veseli un šķietami neievainojami mēs justos," pauda Nellija.

20.martā Rolandam bija 54 dzimšanas diena. Tonedēļ Tjarve saviem studentiem Latvijas Universitātē nosūtīja ziņu - viņu skāris vīruss. Tādēļ lekcija tiešsaistē nenotika, bet bija uzdots mājasdarbs, kuru Rolands plānoja pēc tam ar studentiem pārrunāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas