"Uz kliedzēju un lamātāju fona - paldies valdībai par darbu!"; internetu "aplido" pateicības vārdi

Lelde Veinberga 14.aprīlis 2020, 20:37
 
Pixabay
Sociālos tīklus aplidojis kāda vīrieša pateicības vārdi par to, kā Latvijā tiek strādāts, lai novērstu plašāku jaunā koronavīrusa Covid-19 izplatību. Ar šiem pateicības vārdiem cilvēki soctīklos dalījušies vairāk nekā 1 100 reižu.

"Uz kliedzēju un lamātāju fona vēlos pateikt paldies valdībai par lielisko darbu. Par ātru un savlaicīgu rīcību!

Par to, ka neguļu šobrīd slimnīcā uz grīdas rindā pēc plaušu aparāta!

Un, protams, cilvēkiem, kas visus šos pasākumus realizē dzīvē. Pārdevējiem, ārstiem, farmaceitiem, policistiem un pārējiem. Visiem, kas reāli dara savu darbu, mācās procesā un pasargā mūs visus pārējos. No sirds pateicos!" raksta Edgars.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Komentāros cilvēki raksta, ka pievienojas šiem pateicības vārdiem un saka milzīgu paldies cilvēkiem, kuri uzmana sabiedrības veselību un turpina strādāt šajos grūtajos apstākļos.

Jau ziņots, ka vadoties pēc epidemiologu un infektologu prognozēm, paredzams, ka 25.aprīlī sagaidāms Covid-19 inficēšanās "pīķis", tādēļ, neskatoties uz citu Eiropas valstu ierobežojumu mazināšanu, Latvijā tuvākajā laikā ierobežojumu mīkstināšana nav sagaidāma, otrdien preses konferencē pavēstīja veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

"Ja jūs dzirdat, ka austrieši vai spāņi kaut ko grasās samazināt, lūdzu, paturiet prātā, ka tie ierobežojumi, kas piemēroti viņu valstīs, ir ļoti drastiski, un ar visu atbrīvošanu un mazākiem ierobežojumiem tāpat Latvijā šis ierobežojumu apmērs vēl nesasniegs to līmeni, uz kuru tiecas Austrija un Spānija," sacīja ministre.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:32

Jaunākās diskusijas