Kivičs spriež, vai jēga maksāt nodokļus

tautaruna.lv 14.aprīlis 2020, 18:11
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējā gada laikā īpaši izcēlies ar to, ka atklājis visai privātas dzīves detaļas un nav kautrējies no skaļa viedokļa paušanas, mikroblogošanas vietnē twitter izveidojis aptauju.
Aptaujā pavisam īsi un lakonski dziedātājs vēlējies noskaidrot, vai, jūsuprāt, Latvijā ir jēga maksāt nodokļus. Viņš pats norāda, ka principā nodokļu maksāšanai ir jēga, bet "diemžēl ļoti daudz kas ar naudu, ko visi met kopējā katlā ir tīts dziļā miglā, kas daudzos taisnības cīnītājos(un par taisnību ir jācīnas)raisa dusmas, neizpratni, utt."

Mūziķis saviem sekotājiem arī norādījis, ka ārkārtējās situācijas laikā nesēž rokas klēpī salicis. "Kopš pašizolācijas sākuma feisbuka dzīvajos tiešraides akustiskajos pasūtījumu koncertos esam nospēlējuši 17 stundas, savākuši 57k skatījumus, izpildījuši 154 pasūtījumus no ASV, Peru, Norvēģijas, Īrijas,Anglijas, Nīderlandes, Vācijas, Lafotu salām un Latvijas.5100 komentāru." norāda A.Kivičs.

Jau vēstīts, ka dziedātājam un bijušajam basketbolistam salīdzinoši nesen bija arī viedoklis par Covid-19 analīžu veikšanu.

"Kāda jēga taisīt analīzes uz Covid-19, ja, kā apgalvo mūsu ticamie mediji, terapijas nav, un visu izšķir iedzimtā imunitāte. Nesaslimi - labi, saslimi -organisms pats tiks galā. Vai netiks," raksta Kivičs. Visu viedokli lasi tautaruna.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:22

Jaunākās diskusijas