Iedzīvotāji satraukti - pārdevēji neesot aizsargāti no jaunā koronavīrusa

Lelde Veinberga 24.marts 2020, 18:50
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Kāds satraukts vīrietis uzskata, ka veikala pārdevēji kādā Kuldīgas gaļas veikalā nav pietiekami pasargāti no inficēšanās ar jauno koronavīrusu Covid-19. Uzņēmums sniedzis savu atbildi par situāciju.

"Pārdevēji ir pirmais, kas jāpasargā un jāizolē kases vieta! Kāpēc Kuldīgas veikalā nav norobežota kases vieta pārdevējai, lai pasargātu no vīrusa!

Kā nekā pārdevēja strādā ar atvērtiem produktiem. Patiesībā ne tikai kase būtu jānorobežo, bet arī vitrīnas jāatdala ar stikla sienu, tādējādi pasargājot pārdevēju, lietojamās virsmas un produkciju. Domājiet lūdzu par to steidzami!" ar portāla sudzibas.lv starpniecību aicina Uldis.

Un vīrieša teikto reaģējis uzņēmums “Forevers”, kurš paskaidrojis, ka ievēro nepieciešamos drošības pasākumus.

"Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas situāciju saistībā ar COVID-19 izplatību, visos Forevers veikalos tiek ievēroti pastiprināti drošības un dezinfekcijas pasākumi, kas nepārtraukti tiek papildināti, ņemot vērā gan valsts mērogā pieņemtos lēmumus, gan arī paša uzņēmuma secināto par darba organizāciju veikalos.

Ar roku dezinfekcijas līdzekli šobrīd prioritārā kārtībā ir nodrošināti tirdzniecības vietu darbinieki - pārdevēji. Šobrīd tiek izgatavotas un tuvākajā laikā Forevers veikalos virs kases zonas tiks izvietotas organiskā stikla aizsargbarjeras, pasargājot pārdevējus no inficēšanās.

Tāpat arī veikalu apmeklētāji ir aicināti ievērot 2 metru distanci, atrodoties tirdzniecības vietās, par to veikalos izvietojot nepieciešamo informāciju. Drošības pasākumu pastiprināšana šobrīd ir Forevers prioritāte, tomēr, ņemot vērā veikalu skaitu, darbs tiek organizēts pakāpeniski," norāda uzņēmuma pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas