VIDEO: ASV tīņi, mēģinot pasmieties par koronavīrusa pandēmiju, nonāk policijā

Viktorija Gabrjuna 24.marts 2020, 10:33
 
Ekrānšāviņš no video
ASV, Virdžīnijas štatā, policija tomēr nolēmusi nevirzīt apsūdzības diviem jauniešiem, kuri sociālajos tīklos ar tēmturi "#coughingchallenge" mēģinājuši aizsākt "klepošanas izaicinājumu", raksta "Daily Mail".
Sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, kā viens jaunietis it kā klepo pārtikas veikalā un otrs uz to reaģē.

Vienā no šādām reizēm pamanot notiekošo, lielveikala darbnieki nekavējoties izsaukuši policiju.

Tāpat veikala darbinieki noņēma no plauktiem video iesaistīto produkciju, veicot pasākumus, lai nodrošinātu klientu drošību no koronavīrusa.

"Abi aptaujātie nepilngadīgie atzina savu līdzdalību, un tika noteikts, ka noziedzīga nodoma nav," teikts policijas paziņojumā.

Izmeklēšanas laikā tika secināts, ka pusaudži, filmējot video telefonos, tuvojas produktiem un klepo savās piedurknēs, līdz ar to veikala produkcija netika skarta, taču lielveikala darbinieku rīcība, izņemot konkrētās preces, bija pareiza, uzsvēra policijā.

Varas iestādes un policija brīdina par “satraucošu tendenci”, kas parādījusies sociālajos plašsaziņas līdzekļos, koronavīrusa pandēmijas laikā, aicinot vecākus uzraudzīt savu bērnu rīcību tiešsaistē.

"Tā ir satraucoša tendence sociālajos plašsaziņas līdzekļos visā valstī, un mēs lūdzam vecāku palīdzību, lai nekavējoties atturētu bērnus no šādas izturēšanās," teikts policijas paziņojumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas