VIDEO: Traģiskā ugunsgrēkā Rīgā dzīvību zaudē bērns un sirmgalvis

Viktorija Gabrjuna 24.marts 2020, 13:29
 
Ilustratīvs attēls / F64
Nedēļas nogalē Maskavas forštatē Rīgā noticis traģisks ugunsgrēks. Kādas daudzdzīvokļu mājas mansarda stāvā, tā sauktā vācēja dzīvoklī, izcēlies ugunsgrēks. Ugunsdzēsēji pēc liesmu likvidēšanas atraduši maza zēna mirstīgās atliekas, arī pats dzīvokļa saimnieks gājis bojā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Nama pārvaldnieks vārdā Ilmārs, kas dzīvo pirmajā stāvā, bija viens no tiem, kas sauca glābējus. Pretim pa trepēm lejā skrienošiem iedzīvotājiem, viņš steidzās uz augšu, lai palīdzētu un glābtu nelaimē nonākušos.

“Lauzu vaļā durvis… Tad es sapratu, ka viens ir atrāpojis līdz durvīm, nokritis. Lējām ūdeni un krāmējām ārā visus tos mēslus, kas bija nobloķējuši visu eju. Tad jau paspēja atbraukt ugunsdzēsēji, pa visiem izvilkām ārā,” stāsta Ilmārs.

No liesmām izglābtais vīrietis nonāca mediķu rokās un tika aizvests uz slimnīcu, bet Ilmārs devas uz izeju, un cīņu ar liesmām pārņēma ugunsdzēsēji. Šoreiz vīru darbam būtiski traucēja tas, ka dzīvoklis bija piekrāmēts pilns ar sadzīves atkritumiem un dažādām mantām. Pa šaurām ejām glābēji centās spraukties uz priekšu, līdz sasniedza degšanas vietu. Tur ugunsdzēsēji atrada bez dzīvības pazīmēm gulošu vīrieti, bet dažus metrus nostāk vel vienu bojā gājušo.

Ar ugunsgrēku glābēji cīnījušies līdz plkst.7.00. Pēc neoficiālas informācijas, ko pauž nama iedzīvotāji, zināms, ka ugunsgrēks laupīja paša dzīvokļa saimnieka dzīvību, kā arī bojā gāja viņa mazdēls - astoņus gadus vecs bērns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas