Divas sievietes aizved vīrieša līķi uz banku, lai izņemtu viņa naudu

Portāls nra.lv 17.marts, 8:00
 
Pixabay
Divas Ohaio štata sievietes apsūdzētas par miruša 80 gadus veca vīrieša aizvešanu uz banku, lai izņemtu naudu no viņa konta, pēc kā ķermenis tika nogādāts slimnīcā.

Kā liecina Aštabulas pilsētas tiesas ieraksti, otrdien tika apsūdzēta 63 gadus vecā Kārena Kasboma un 55 gadus vecā Lorīna Bea Feralo par līķa apgānīšanu un zādzību no aizsargājamas personas.

Policija apgalvo, ka pirmdienas vakarā saņemts zvans, ka divas sievietes Aštabulas apgabala medicīnas centra neatliekamās palīdzības nodaļā nogādājušas ķermeni, neidentificējot personu vai sevi. Vīrietis vēlāk tika identificēts kā 80 gadus vecais Duglass Laimens.

Amatpersonas ieradās viņa dzīvesvietā un satika Kasbomu un Feralo, kuras pastāstīja, ka viņas iepriekša atrada Laimenu mirušu mājās. Policija apgalvo, ka ar trešās vārdā nenosauktas personas palīdzību viņas iesēdināja Laimenu viņa automašīnas priekšējā sēdeklī un aizbrauca uz banku, kur no viņa konta izņēma “neatklātu naudas summu”.

Leimana ķermenis "tika ievietots transportlīdzeklī tā, lai viņš būtu redzams bankas darbiniekiem.” Policija apgalvo, ka banka arī iepriekš atļāvusi abām sievietēm, Leimana pavadībā, izņemt naudu no viņa konta.

Viena no sievietēm vairākus gadus bijusi tiešās attiecībās ar Laimenu, bet otra viņa mājvietā uzturējusies dažus mēnešus. Sievietes teica, ka ir normāli, ka viņas ņem naudu no viņa konta.

Policija paziņoja, ka turpinot izmeklēšanu, ir iespējamas arī citas apsūdzības pret abām minētajām personām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

17.marts

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas