"Normālam prātam neaptverami"; klients pikts uz "Swedbank"

tautaruna.lv 17.marts, 2:30
 
Vladislavs Proškins/MN
Iemaksāt savu naudu savā bankas kontā drīkst bez maksas. Kamēr nauda ir kontā, banka to visādi apgroza un pelna. Savukārt, ja klients savu naudu no konta vēlas izņemt, par to var nākties piemaksāt. Piemēram, "Swedbank" mājaslapā norādīts - līdz 750 eiro no savas debetkartes var izņemt bez maksas mēnesī, bet, pārsniedzot šo slieksni - banka ietur 0,5% no summas.

"Swedbank par 800 eiro [sākotnēji bija norādīti 500 eiro, vēlāk autors summu precizēja] izņemšanu no bankomāta paņēma 12 eiro komisiju. Normālam prātam neaptverami - banka paņem glabāšanā MANU naudu, no kuras pelna % dažādās finanšu operācijās, un prasa man komisiju, kad gribu SAVU naudu paņemt atpakaļ," pikts ir kāds vietnēs "X" lietotājs.

Ekrānšāviņš

Ierakstu komentējusi arī banka.

"Labdien, paldies, ka zemāk sarakstē precizējāt izņemto summu - 800 eur. No savas puses varam secināt, ka visticamāk tomēr darījums veikts ar biznesa karti, jo komisijas maksa atbilst juridisko personu, jeb uzņēmumu cenrādim. Saprotam sarūgtinājumu, tādēļ labprāt izpētīsim konkrēto situāciju sīkāk, ja uzrakstīsiet internetbankas ziņojumu, ielogojoties internetbankā, lai varam veikt pārbaudi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas