"Tas bija patiešām briesmīgi"; ko princis Čārlzs pateica Diānai kāzu priekšvakarā?

tautaruna.lv 17.marts, 5:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Pirms četrām desmitgadēm visos medijos apspriestais karaļa Čārlza un nelaiķa princeses Diānas mīlas stāsts izvērtās traģiski. Viņu kāzas bija daudzu gadu drāmas, nodevības, vilšanās un publisku skandālu sākums. Ja zināt detaļas, tad nav šaubu, ka šis romāns jau no paša sākuma bija lemts neveiksmei.

Par Čārlza patieso attieksmi pret sevi Diāna uzzināja jau pirms ceremonijas 1981. gadā, raksta "OK!" atsaucoties uz ITV filmu "Intervija ar Diānu: Princeses atriebība".


Filmas veidotājiem izdevās iegūt komentārus no princeses astroloģes Penijas Torntones, ar kuru viņa bija ļoti tuva. "Viena no šokējošākajām lietām, ko Diāna man stāstīja, bija tā, ka vakarā pirms kāzām Čārlzs viņai pateica, ka nemīl viņu. Un tas bija patiešām briesmīgi kaut ko tādu izdarīt ar savu līgavu," atcerējās Penija Torntone.

Ir vispārpieņemts, ka jūtas starp viņiem izzuda pēc bērnu piedzimšanas un topošā karaļa nodevības.

Tomēr, ja ticēt aculiecinieku stāstiem par to dienu notikumiem, Čārlzs vēl pirms kāzām zināja, ka viņa jūtas nekad nebūs tik spēcīgas kā Diānas.

Šī atzīšanās pat lika Diānai aizdomāties, vai viņai tāda ģimene ir vajadzīga.

"Domāju, ka Čārlzs negribēja doties uz kāzām ar viltus nodomiem. Viņš gribēja ar viņu sakārtot lietas, un Diānai tas bija graujoši. Viņa tobrīd negribēja iet uz kāzām," piebilda kāds mirušās princeses draugs.

1996. gadā Čārlzs un Diāna oficiāli izšķīrās, un viņu mīlas stāsts izvērtās traģēdijā, par ko daudzus gadus tika runāts visā pasaulē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas