Vīrietis, piedaloties TV šovā, tiešraides laikā zvana sievai, bet klausuli paceļ kāds cits

tautaruna.lv 17.marts, 3:30
 
pexels.com
Lielbritānijas televīzijas raidījuma "Gribi būt miljonārs?" skatītāji bija klāt kāda ļoti savādā situācijā. Raidījuma dalībnieks, kurš, pateicoties savām zināšanām, centās iegūt vienu miljonu britu mārciņu, tiešraides laikā zvanīja sievai, lai lūgtu padomu, bet viņas telefonu pacēla kāds cits, ziņo "Daily Star".

Dabaszinātņu skolotāju JP Morganu samulsināja jautājums par 16 000 britu mārciņu. Viņam bija jāatbild uz jautājumu "Kura no šīm dienām vācu valodā apzīmē nedēļas nogali?". Viņam tika doti četri atbilžu varianti - A) Donnerstag, B) Mittwoch, C) Sonntag vai D) Dienstag.

Skolotājs nolēma, ka viņam šajā jautājumā būs nepieciešama palīdzība, tāpēc izmantoja iespēju "zvans draugam" un zvanīja sievai.

Brīdī, kad tika pacelts telefons, atskanēja nevis viņa sievas, bet kāda vīrieša balss.

Skatītāji bija izbrīnīti, JP Morgans nosarka, bet raidījuma vadītājs Džeremijs Klārksons pajokoja. Daudzi no skatītājiem uzskatīja, ka tiešraides laikā nejauši ir atklājies sievas romāns. "Tas bija cits vīrietis, kurš tikko atbildēja uz jūsu sievas tālruni, mieru, mieru, tas varētu būt pilnīgi nevainīgi," sacīja raidījuma vadītājs.

Lai arī daudziem šķita, ka publiski ir atklājies sievas romāns, tiek pausts, ka patiesībā tas bijis automātiskais atbildētājs, kas ziņoja, ka šobrīd nav iespējams sazināties ar konkrētā numura īpašnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas