VIDEO: Daudzbērnu ģimene Valmierā piedzīvojusi traģisku notikumu; aicina palīdzēt

tautaruna.lv 6.aprīlis 2021, 19:02
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Iedzīvotājiem ir iespēja paveikt vienu ļoti labu darbu – ziedojot ir iespējams palīdzēt ugunsnelaimē cietušai daudzbērnu ģimenei ātrāk atgriezties ierastajā dzīves ritmā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādas daudzbērnu ģimenes dzīvoklī Valmieras novadā elektriskā giroskūtera baterijas uzlāde beidzās ar eksploziju un ugunsgrēku, kas iznīcināja lielāko daļu iedzīves. Ierīci saime tikai pirms nedēļas iegādājās kādā ārzemju interneta veikalā, skūteris bija domāts kā dāvana atvasēm, ģimenē aug četri bērni.

Ģimene, ar pārējiem nama iedzīvotājiem ielā nostāvēja nepilnu stundu, kamēr dzīvoklī strādāja ugunsdzēsēji. Kad liesmas noslāpētas un cilvēkiem ļauts doties mājās, atgriešanās īpašumā Santas saimei bija visai drūma, no karstuma cieta gandrīz visa dzīvoklī esošā elektrotehnika un drēbes. Sienas, griesti un nesen pirktās mēbeles bija apkvēpušas. Palīdzīgu roku pēc nelaimes snieguši radinieki, piedāvājot pajumti.

Diemžēl īpašums nebija apdrošināts. Lai arī draugi aktīvi nāk talkā, finansiāls atbalsts Gridjuško saimei palīdzēs ātrāk tikt galā ar iespaidīgajiem tēriņiem, kas viņus sagaida. Palīdzēt bēdu sagrautajiem valmieriešiem varat arī jūs, jo labdarības organizācija “Pēcugunsgrēka.lv” ir atvērusi ziedojuma tālruņus Gridjuško ģimenes atbalstam.

Piezvanot pa tālruni 90203909, cietušajiem tiks dāvināts 1,50 eiro, bet, lai ziedotu lielāku summu, 4,27 eiro, jāzvana pa numuru 90006860.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas