Farss! Cilvēki soctīklos atklāj vakcinācijas pieredzi

tautaruna.lv 6.aprīlis 2021, 11:00
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Iedzīvotāji mikroblogošanas vietnē Twitter dalījušies ar savu, paziņu vai tuvinieku pieredzi, saskaroties ar vakcinācijas procesu Latvijā.

Kamēr kāds saskāries ar to, ka centrā vakcīnas bija beigušās, lai gan ticis piedāvāts konkrēts laiks, kurā cilvēku potēt, citi stāsta par gadījumiem, kad vakcīnu ieguvuši cilvēki, kas šobrīd neatbilst prioritārajām grupām.

Kāda iedzīvotāja dalījusies ar savas skolotājas pieredzi, kurai bijis noteikts vakcinācijas laiks, taču, ierodoties norunātajā laikā, vakcīnas jau bija beigušās.

Ar līdzīgu situāciju saskārusies SIA "Latvijas mobilais telefons" Digitālā mārketinga nodaļas vadītāja Arta Grīnvalda mamma.

"Visas brīvdienas mana mamma arī centās sazvanīt to vakcinācijas centru, kurš atsūtīja sms, lai zvanot un vienojoties par precīzu laiku. NEIESPĒJAMI SAZVANĪT. Kāpēc? " - neizpratnē ir Grīnvalds.

Ar citādāku pieredzi saskārusies uzņēmēja Baiba Rubesa: "Nupat varēju bez aicinājuma (bet 60+ grupā) ātri, profesionāli, laipni saņemt pirmo #COVID poti, jo DIEMŽĒL aicināti ļaudis neierodas!!! Paldies, ATTA konferences centra darbinikiem #ZemessardzesPirmāRīgasBrigāde/ #VCAPoliklinikaAURA. Šis #VakcinacijasCentrs lieliski organizēts," raksta Rubesa.

Savukārt dziedātāja Katrīna Dimante dalījusies ar draudzenes pieredzi, kura vakcīnu saņēmusi, neesot nevienā no prioritārajām grupām. Tāpat viņa komentāros vēlāk norāda, ka zina vismaz četrus līdzīgus gadījumus.

"Draudzene saņēma baumu ziņu, lai iet stāvēt vakcinēšanās rindā krastā ielā. Tikko saņēma savu pirmo Astra zeneca vakcīnas devu. Nekur par to netiek runāts. Šodien šīs ziņas tik no mutes mutē ceļo. Kādēļ valdība neļauj zināt par šādu iespēju visiem?" - tviterī raksta Dimanata.

Jau vēstīts, ka veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP) tuvākajās dienās sola organizēt vakcinēšanas pret Covid-19 brīvās rindas eksperimentu. Par to viņš pavēstījis mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Otrdien vairākās Latvijas pilsētās darbosies seši liela mēroga vakcinācijas centri, informēja Veselības ministrijā (VM).

Rīgā strādās vakcinācijas centri Ķīpsalas hallē, "Atta" centrā. Tāpat vakcinēšana tiks turpināta Jūrmalā, Valmierā, kā arī divos masu vakcinācijas centros Daugavpilī.

Savukārt 7.aprīlī strādās 11 liela mēroga centri. Tie būs Rīgas centri Ķīpsalā un "Atta" centrā, centri Cēsīs, Valmierā, Rēzeknē, Jelgavā, Jēkabpilī, Liepājā, Jūrmalā, kā arī abi centri Daugavpilī.

Iedzīvotāji saņems uzaicinājumu vakcinēties uz šiem centriem no vakcinācijas veicējiem, solīja VM.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas