Mūrniece ar foto parāda "valdības stulbumu"

tautaruna.lv 6.aprīlis 2021, 14:30
 
facebook.com
"Hotel Roma" vadītāja, uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook publicējusi foto, kas tapusi pie viesnīcas bāra "Mazais Otto".
Komentējot fotogrāfiju, kurā divi cilvēki sēž pie galdiņa, Mūrniece raksta, ka bildē ir viņas Lieldienu prieks, šodienas skarbā realitāte un valdības stulbums.

"Bilde, kurā mans Lieldienu prieks, šodienas skarbā realitāte un valdības stulbums (ir kāds korektāks vārds?).

Cilvēki ar savu galdiņu un saviem krēsliņiem palūdza atļauju pasēdēt uz mūsu zemes, paņēma kafiju līdznešanai un baudīja Vecrīgu un dienu. Piebrauca pašvaldības policijas busiņš, laikam jau pārskatīja savus papīrus un atklāja, ka neviens neko nepārkāpj...
20 metrus no turienes mūsu terasīte, kurā nedrīkst sēdēt mūsu klienti.... jo valdībai tas šķiet kaitīgi...
Esmu laimīga par tādu atbalstu. Esmu laimīga, ka cilvēkiem tomēr ir iespēja baudīt kafiju drošā vidē un mums ir iespēja apkalpot klientus (citādi manējie aizmirsīs, kā kafiju gatavo). Izdzīvosim, viens otru balstot un priecājoties par to, ka esam," raksta uzņēmēja.
Tikmēr komentāros cilvēki pauda atbalstu gan Mūrniecei, gan klientiem, kas tādejādi cenšas atbalstīt vietējos uzņēmējus.
"Šī ir labākā un sirsnīgākā atbalstīšana par visām citām, manuprāt. Tu paņem dzērienu,pavadi laiku Vecrīgas centrā."Kas var būt labāks par šo".Lai tai ģimenei viss jauki," teikts kādā komentārā.
Arī citi komentētāji pieļāva iespēju, ka varētu rīkoties līdzīgi, proti, nākot ciemos ar saviem krēsliem.

Iepriekš vēstījām, ka Mūrniece soctīklos publicējusi fragmentu no, kā viņa pati raksta, draudu vēstules par piespiedu piedziņu. Mūrniece bija publicējusi vēstuli, kurā teikts, ka viņai jāsamaksā vairāk nekā 2000 eiro. Viņa neslēpa izmisumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:48

Jaunākās diskusijas