Kambala atklāti runā par naudas jautājumu attiecībās

tautaruna.lv 6.aprīlis 2021, 16:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bijušais basketbolists Kaspars Kambala, viesojoties STV pirmā kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runājis par attiecībām un bērniem.

Kā atklāj Kambala, viņam nepatīk cilvēki, kuri ar viņu uztur attiecības tikai finansiāla labuma dēļ.

Bijušais basketbolists norāda, ka šobrīd ir attiecībās ar sievieti, kurai pašai ir veiksmīgs bizness. Kambala neslēpj, ka ir patīkami, ka viņam beidzot attiecībās finansiāli "nav jānoklāj viss".

Tāpat Kambala runā par dzīvesbiedres bērnu pieņemšanu. "Viņi ir forši, tie bērni. Man viņi patīk. Man patīk ar viņiem komunicēt. Ko tur pieņemt vai nepieņemt," norāda Kambala, kuram jau iepriekš bijusi līdzīga pieredze.

Tāpat viņš norāda, ka nemēdz iejaukties savas draudzenes un viņas bērnu attiecībās.

Iepriekš sarunā ar "Vakara Ziņām" uzņēmēja Olga Grinčenko-Pacijenko atklāja abu romantisko iepazīšanās stāstu. Abi iepazinušies, sarakstoties sociālajā vietnē Instagram. "Kaspars ir ļoti sirsnīgs cilvēks, viņa emocionālā pasaule ir tik dziļa un bagāta, ka viņu var lasīt kā aizraujošu grāmatu. Un viņš ir tāds romantiķis…" - pauda uzņēmēja.

"Tā kā es esmu krieviete, pirms iepazināmies, nezināju, kas ir Kaspars Kambala. Nepazīstu visas latviešu slavenības. Bet kā garu un izskatīgu čali es viņu Rīgas centrā biju ievērojusi jau no vasaras. Jo es pati esmu gara - metru astoņdesmit, un es garos čaļus pamanu. Vēl nodomāju: kādai gan ir paveicies…" - smaidot stāstīja Olga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas