Sašutuma vētra par kārtējo projektu; "Un vēl brīnās, ka cilvēki vācās ārā no Rīgas."

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 4:30
 
Oksana Džadana/f64
Ik dienu soctīklos kāds šūmējas, turklāt pamatoti, par kārtējo "neveiksmi" centienos uzlabot Rīgas pilsētvidi. Pēdējā laikā gluži kā mēris ietves un ielu malas ir pārņēmuši reklāmu stnedi, kas ne vien novērš braucēju uzmanību, bet apgrūtina arī kājāmgājējus.

Reklāmu stendi, kas izvietoti praktiski uz ietvēm un traucē gājējiem, ir gana bieži apspriesti soctīklos. Turklāt, komplektā ar nekvalitatīvi veiktu ietves seguma atjaunošanas darbiem, rodas vēlēšanās teikt: "Labāk neko nebūtu darījuši"

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X" "Pilsēta cilvēkiem" kontā liecina: "Jauns reklāmas stabs un “uzlabota” ietve. Z. A. Meierovica bulvāris"

Klāt pievienotajā foto redzams, ka reklāmas stends novietots uz ietves, savukārt atjaunotais ietves segums drīzāk atgādina nekvalitatīvu asfalta ielāpu.

Komentētāji neslēpj sašutumu: "Kāpēc tagad pilna Rīga pietaisīta ar tiem ekrāniem? Visu laiku bāzīsies ar reklāmām virsū, vairs pat apkārt nevar paskatīties. Cik Rīgai gadā ieņēmumi no viņiem? Kāpēc nevar likt uzņēmumiem likt viena dizaina ekrānus nevis katram savus? Riebjas"

"Kas tas par sviestu??? Un kas tam ir autors un izpildītājs?"

"Jā, tas neglītais ielāps uz ietves runā gana daiļrunīgi. Un vēl brīnās, ka cilvēki vācās ārā no Rīgas. Kurš gan grib dzīvot tādā vidē?"

"Paldies, Rīgas dome, par skaistajiem reklāmas stendiem visā Rīgā un tiešām uzlaboto ietvi. Tas jau nav koks vai gājēju pāreja, lai Mantojumu uztrauktu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas