Sieviete nejauši uzzina, ka apprecējusi savu radinieku

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 5:30
 
pexels.com
Daudzi piekritīs, ka savu otro pusīti nav viegli atrast. Svarīga ir ne tikai fiziskā pievilcība, bet arī tas, lai kopā jūtaties labi un jūs vieno kopīgas intereses. Selīnai Kvinonenei no Lielbritānijas likās, ka viņa ir sastapusi savu ideālo partneri un dzīvos lamīgi līdz mūža galam, taču pēkšņi sievietes dzīve "apgriezās kājām gaisā", vēsta "The Sun".

Selīnas un Džo mīlestība uzplauka, pateicoties kopīgiem draugiem. Kā izrādās, tad Džo bijis Selīnas labākā drauga otrās pusītes brālis. Viņi pirmo reizi sastapās draugu rīkotajā ballītē, tomēr toreiz skaistajai mīlestībai nebija lemts uzplaukt.

Pēc diviem gadiem Selīna ar Džo atkal sastapās, kad viņas draudzene nezinot, ka viņi ir pazīstami, sarīkoja abiem aklo randiņu. Kopš tā brīža viņi kļuva nešķirami.

Selīna reiz jokojot draugiem minēja, ka ir vizuāli līdzīga Džo un varbūt viņi ir radinieki. Lai arī apkārtējie minēja, ka viņi tik tiešām izskatās līdzīgi, pāris tam nepievērsa lieku uzmanību.

Džo pēc neilga laika bildināja Selīnu. Viņi apprecējās un dzīvoja laimīgi līdz brīdim, kad nolēma veikt DNS testu. Šādu lēmumu Selīna pieņēma, jo vēlējās uzzināt kaut ko vairāk par saviem un Džo senčiem, kas bijuši indiāņi. Izrādījās, ka pārim ir daudz vairāk kopīgu lietu, nekā vien intereses un hobiji. DNS testā atklājās, ka viņi ir brālēns un māsīca.

"Mans vīrs ir mans brālēns," uzzinot DNS rezultātus šokā bija Selīna. Viņa satraucoši vēsti paziņoja vīram, kas sākotnēji atteicās tam ticēt. "Viņš negribēja tam ticēt un noliedza to," sacīja Selīna. "Es viņu nevainoju, jo arī man bija grūti to pieņemt."

Selīna nolēma, ka nepieciešams veikt izpēti, cik "tuvi" radinieki viņi ir. Kā sieviete min, tad viņai izdevās noskaidrot, ka viņa ar savu vīru ir vai nu trešās, ceturtās vai piektās pakāpes radinieki. "Nav brīnums, ka mēs izskatāmies līdzīgi."

Selīna atzīst, ka DNS testa rezultāti atstājuši ietekmi uz viņu attiecībām. Viņa un vīrs prātoja vai viņiem ir jāpaliek kopā. Viņi pārsteidzošos jaunumus uzzināja pēc 10 laulībā aizvadītiem gadiem. Lai arī sākums, pēc DNS rezultātu uzzināšanas, nebija viegls pāris joprojām ir laimīgi precējies un audzina trīs bērnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas