Advokāts par VID: Ierēdņi ir no citas planētas. Kādi idioti to visu rada?

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 21:33
 
Pixabay
Zvērināts advokāts Artūrs Zvejsalnieks vietnē "X" pauž neizpratni, kapēc ir ieviests tāds kalamburs, lai izlasītu informatīvu paziņojumu no EDS.

"Ierēdņi ir no citas planētas, savādāk es to nespēju izskaidrot: Gmail ir paziņojums, ka ir vēstule e-adresē, atver e-adresi, tur ir VID paziņojums word.doc, kurā ir nevis vēstule, bet info, ka ir vēstule EDS par to, ka tuvojas deklarācijas termiņš. Kādi idioti to visu rada?" neizpratnē ir A. Zvejsalnieks.

Nedaudz vēlāk viņš papildina: Paldies, VID. Es šodien gmail esmu jau saņēmis otro paziņojumu par paziņojumu eadresē, kurš satur word failu ar paziņojumu par paziņojumu EDS. Jums tiešām ir lielisks serviss, jo mans grāmatvedis katru mēnesi aizmirst, ka jāiesniedz atskaites. Labi izlietota valsts nauda."

Emigrants: Nav idioti. Viss ir ļoti saprātīgi. Atbilst normatīvajos aktos noteiktajam. + Tiek nodrošināti sistēmu lietošanas KPI, lai pēkšņi neatklātos, ka kāda sistēma dublē kādu citu, un pēc milzīgo līdzekļu veiksmīgas "apguves" nav īsti nevienam nepieciešama... Citādi var sanākt kāda šaize ar ES fondiem atkal.

Kristīne: Jā, es vakar paspēju nosirmot vēl vairāk. Tā arī nevarēju atvērt to svarīgo vēstuli. Kļūdu rādīja * droši vien manas iekārtas vaina. Labi, ka ir, kas izstāsta, ka tā bija kārtējā vēstule par vēstuli. Citādāk caurs miegs bija.

Valdis: Galvenais, ka, redzot cik process ir greizs un sistēmas lietotāju atsauksmes, netiek veiktas izmaiņas. Atgādinājums, ka pēc 10 dienām jāiesniedz deklarāciju arī nesatur nekādu sensitīvu informāciju, kas būtu īpaši sargājama.

Inta: Kad VIDā pacels algas, tad būs vēl vairāk šadu! Kaut kā tas ir jāatstrādā un jāpierāda šo posteņu svarīgums, lai nelikvidē. Tik un tik izsūtīto paziņojumu, atgādinājumu, papildus info pieprasījumu, utm. Viss tiek uzskaitīts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas