Tūrists notic navigatoram, bet nonāk vietā, kur viņam iešauj sejā

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 17:12
 
imago images/Scanpix/LETA
Kāds 55 gadus vecs amerikāņu tūrists ceļojis pa Āfriku un, nonākot DĀR, meklējis vietu, kur samainīt dolārus pret vietējo valūtu. Navigators viņam palīdzēja atrast šādu vietu un pat parādīja īsāko ceļu uz to. Taču ceļš uz to izrādījās vairāk nekā bīstams, vēsta Vokrug sveta.

Sēžot pie Keiptaunas lidostā īrētas automašīnas stūres, vīrietis atrada īsāko ceļu uz valūtas maiņas punktu, taču izrādījās, ka tas iet cauri vienam no noziedzīgākajiem rajoniem pasaulē - nabadzīgajai, noziedzības pārņemtajai Njangai. Pat policija šeit neriskē iejaukties, un, ja viņi šeit parādās, ir līdz zobiem bruņoti.

Nemieri, izvarošanas, slepkavības Njangā ir ikdiena. Bet neviens tūristam par to neteica. It īpaši navigators.

Tiklīdz vīrietis nokļuva rajonā, kas vairāk līdzinājās graustam, nevis plaukstošai vietai, četri bandīti metās viņam virsū un atrāva vaļā viņa mašīnas durvis. Tūrists mēģināja satvert pistoli, ko katram gadījumam bija paņēmis līdzi, taču kā atbildi saņēma lodi sejā, pēc kuras tika izvilkts no auto. Viņš aizrāpoja līdz bagāžniekam, atvēra to, paķēra ceļojuma somu un mēģināja aizbēgt, taču banda viņu panāca, izrāva somu, piekāva un pazuda šauru ieliņu labirintā. Skatoties uz bēgošajiem noziedzniekiem, vīrietis izspļāva vairākus zobus un lodi un zaudēja samaņu.

Tūrists pamodās jau slimnīcā. Ārsti veica viņa lodes brūces rentgenu un teica, ka vīrietim ir ļoti paveicies, ka viņš palika dzīvs. Pēc ārstu teiktā, viņam mutē raidītā lode ne tikai izsitusi vairākus zobus, bet arī salauzusi žokli un izraisījusi smagu asiņošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas