Princis Harijis kārtējo reizi sāpina savu tēvu karali Čārlzu III

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 22:29
 
AP/Scanpix/Leta
Prinča Harija un karaļa Čārlza III attiecības joprojām ir saspīlētas. Nākamnedēļ, 14. novembrī, karalis svinēs savu 75. dzimšanas dienu. Svinībās viņš vēlas redzēt arī savu jaunāko dēlu, taču princim Harijam ir pavisam citi plāni.
Kā vēsta medijs "The Sun", tad Saseksas hercogs ir saņēmis piedāvājumu nākamnedēļ apmeklēt tēva dzimšanas dienas ballīti. Atsevišķi avoti laikrakstam "The Sunday Times" sacīja, ka 39 gadus vecais princis neplāno uz svinībām ierasties, jo plaisa abu attiecībās ir ļoti liela.

Čārlzs 14. novembrī svinēs savu 75. dzimšanas dienu, un tiek ziņots, ka uz svinībām aicināta vien ģimene un tuvākie draugi.

Šī nebūs pirmā reize, kad princis Harijs nolemj neapmeklēt svarīgus ģimenes pasākumus. Šogad viņš noraidīja arī piedāvājumu ierasties Balmorālas īpašumā, lai pieminētu karalienes nāves gadadienu.

Attiecības starp Hariju, karali un brāli princi Viljamu kļuvušas vēl saspringtākas kopš viņa atkārtotiem uzbrukumiem karaliskajai ģimenei savā grāmatā "Spare" un "Netflix" dokumentālajā filmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas