Sievietei Ventspilī neticama veiksme; "Paldies Tev, labais cilvēk!"

tautaruna.lv 12.novembris 2023, 3:30
 
pixabay.com
Cilvēki dalās ne tikai ar sliktām ziņām, bet arī labajām. Milzīgu paldies sieviete saka ventspilniekam, kurš uz viņas automašīnas vējstikla atstāja zīmīti ar brīdinājumu par tukšu riepu.

Ieraksts "Facebook": "Nebūšu baigi oriģināla, bet Ventspils ir maza, facebooks ir liels. Paldies Tev , labais cilvēk! Tu izglābi man dienu, jo priekšā bija tāls ceļš mājup. Un jā, tikai pateicoties Tev, es to pamanīju un laicīgi varēju novērst! �

Šodien kāds šo lapiņu man atstāja aiz vējstikla slotiņas. Kāds kuram ir ļoti laba sirds un nebija slinkums meklēt lapiņu un pildapalvu, jo nu būsim reāli , kuram auto tādas ir (5 no 500)"
Ļoti priecājos, ka starp mums ir tik forši cilvēki. Paldies, paldies, paldies."
Komentētāji labprāt dalās ar saviem stāstiem: "Tādu ir ļoti maz, kas citus pabrīdinās no briesmām, bet nu gadās pa kādam. Cepuri nost tādiem cilvēkiem"
"Man kādu laiku atpakaļ kāds vīrietis pie tirgus stāvlaukumā vērsa uzmanību uz patukšu riepu. Es pateicos un aizgāju iepirkties. Kad atgriezos, uz vējstikla bija zīmīte "Riepa uzpumpēta. Jauki dienu!" "
"Arī man pagājušā piektdienā pienāca pie mašīnas un pateica, ka riepa mīksta. Vēlāk benzīntankā cits, jauks kungs man palīdzēja riepu piepumpēt Ventspilnieki topā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas