Kamēr apsaimniekotāji nespēj vienoties, cilvēki Zasulaukā paliek bez ūdens

tautaruna.lv 16.novembris 2021, 22:30
 
skaties.lv / Bez Tabu
Zasulauka ielas trīs māju iedzīvotāji teju nedēļu ir bez ūdens apgādes notikušās avārijas dēļ, diemžēl labošanas darbus neviens nesteidzas risināt, kamēr apsaimniekotāji nav savā starpā vienojušies, vēsta raidījums "Bez tabu".

Zasulauka ielas 16. mājas iedzīvotāja Ināra uzskata, ka šobrīd dzīvo antisanitāros un visai apgrūtinošos apstākļos. Situāciju sarežģī arī tas, ka mājām ir dažādi apsaimniekotāji, bet no tā cieš visi, kaut avārija notikusi tieši 14.mājas pagalmā. Arī pārējo namu iemītnieki ir šokēti par notiekošo un šobrīd jūtas kā ilgstoši ķīlnieki.

"Ir kopā 54 dzīvokļi, tur dzīvo ģimenes ar bērniem. Mums apnīk stiept smagos ūdens spaiņus, kaut kā nomazgāties un sildīt ūdeni arī vajag, lai sakārtotu sadzīvi. Šī ūdens problēma ir ļoti ieilgusi. Es uzskatu, ka tas ir necilvēcīgi, " stāsta kāda dzīvokļa iemītniece.

Dienas laikā “House Manager” apsaimniekotājam izdodas sazināties ar “Rīgas namu pārvaldnieks” atbildīgo, un viņi sola veikt remontdarbus. Apsaimniekotāju vienošanās rezultā par darbu veikšanu parūpējas “Rīgas namu pārvaldnieks”, kas ir Zasulauka ielas 16. mājas apsaimniekotājs. Kaut gan pārvaldnieks piebilst, ka par remontdarbu norēķiniem būs atbildīgi abi apsaimniekotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas