Pārvietojās uz kruķiem; kas vēl bija zināms par Jāņa Maizīša veselību?

tautaruna.lv 16.novembris 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Iepriekš par Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktora Jāņa Maizīša veselības problēmām un iespējamo nāves iemeslu izteicās Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis (ZZS), sakot, ka Maizītim pēc ķirurģiskām manipulācijām apstājusies sirds. Edgara Orlova materiālā "SAB priekšnieka pēkšņā nāve" izdevumā "Privātā Dzīve" tiek aprakstītas arī citas Maizīša veselības likstas.

Kā iepriekš ReTV Ziņām sacīja Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis (ZZS), SAB vadītājam tika veikta ķirurģiska manipulācija, pēc kuras varētu būt radušies kādi sarežģījumi.

“Tā ir, visticamāk, sirds, neskatoties uz to, ka viņš jau bez maz vai bija ticis galā ar visām savām veselības problēmām".

Izdevums vēsta, ka beidzamajos mēnešos tās bija saistītas ar potītes traumu, kuru Jānis ilgstoši nav varējis saārstēt. Jūlijā, apmeklējot bijušā ģenerālprokurora Jāņa Skrastiņa bēres, Maizītis pārvietojās uz kruķiem.

Viņš bija pārcietis vairākas potītes operācijas, un vēl nesen šķita, ka ļaunākais ir aiz muguras, un viņš varētu pilnvērtīgi atgriezties darbā.

11. novembra naktī negaidīti mūžībā aizsaukts Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Maizītis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:16

Jaunākās diskusijas