Romantisks izbrauciens pa Ropažu ceļiem beidzas ar smagu avāriju

tautaruna.lv 16.novembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Sestdien, 13. novembrī, Ogrē vairāki vietējie jaunieši atpūtās jautrā kompānijā un lietoja alkoholu. Rīta pusē, kad visi devās pie miera, izturīgākais no ballētājiem izdomāja pabraukāties ar aizmigušā drauga auto un līdzi paņemt meiteni. Romantiskais izbrauciens pa Ropažu apkārtnes ceļiem beidzās ar smagām sekām, stāsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Nobrauca no šosejas, pārlidoja pāri iespaidīga platuma grāvim, paretināja mežu un palika iespiests starp kokiem - tā īsumā var raksturot noslēgumu kāda “Audi” automašīnas vadītāja izbraucienam. Kāds nejaušs garāmbraucējs pat ir pārliecināts, ka šoferis traucies uz 200 kilometriem stundā.

Pēc brīža avāriju atbrauca apskatīt pats spēkrata saimnieks. Pie stūres automašīnai esot sēdējis jauns puisis - auto īpašnieka draugs, kurš pēc nakts ballītes pa kluso bija nolēmis “izvēdināt galvu” uz ceļa Tīnuži - Ropaži.

“Mēs iedzērām, jā, un aizgājām gulēt, viņam arī vajadzēja iet gulēt. [Bet viņam tiesības ir?-red.] Nē, viņam nekā nav. Piecas dienas mašīna, piecas dienas! Otrdien es nopirku, naudu sakrāju,” stāsta automašīnas īpašnieks.

Policijā apstiprina - avārijas cēloņi saistīti ar alkohola lietošanu un pārgalvīgu braukšanu. Turklāt vadītājs bija paņēmis līdzi pasažieri, tā teikt, vēlējies izvizināt meiteni.

“Kāds 2001. gadā dzimis jaunietis, netika galā ar spēkrata vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažiere, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Veicot alkohola pārbaudi izelpā, autovadītājam tika konstatētas vairāk nekā divas promiles alkohola, kā arī jaunietim nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu. Tāpat likumsargi noskaidroja, ka konkrētā automašīna tās pašas dienas rītā ir tikusi nozagta tās likumīgajam īpašniekam. Valsts policija aizturēja abas, iespējams, iesaistītās personas un par šo ir uzsākusi kriminālprocesu,” norāda policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas