Dzīvoklī Rīgā uzsprāgst televizors; cietušos nogādā slimnīcā

tautaruna.lv 16.novembris 2021, 18:30
 
Jānis Saliņš/F64
14. novembrī, dienas vidū, kāds pensionāru pāris Rīgā glābās no ugunsgrēka, kas izcēlās uzreiz pēc sprādziena elektroierīcē, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kāds pensionāru pāris, kas dzīvo piektajā stāvā mājā Tallinas ielā, ik dienu lieto vairākus televizorus vienlaikus. Arkādijs stāsta, ka kaimiņi negrib palaist garām nevienu no sev tīkamajām pārraidēm.

“Viņiem bija ieslēgti trīs vai četri televizori dzīvoklī, katrā gāja sava programma. Kaimiņam ir ļoti slikts veselības stāvoklis, pēc insulta viņam bija slikti,” stāsta kaimiņš Arkādijs.

Plkst. 13.40 glābšanas dienests saņēma zvanu. Arkādijs dispečeram pa telefonu stāstīja, ka kaimiņu dzīvokli pārņēmušas liesmas. Izrādās, cilvēkus pievīla viena no elektroierīcēm.

“Es tajā brīdī biju aizmidzis. Mums sāka darboties signalizācija. Dūmu detektors, jā. Mums tas vienmēr te ir uzstādīts. Tas nostrādāja, es izskrēju ārā un ieraudzīju briesmīgus dūmus. Durvis jau bija atvērtas. Vecs televizors aizdegās, kaimiņi pastāstīja. Uzsprāga, tas vecais televizors. Runā, ka bija atklātas liesmas,” stāsta kaimiņš.

Pensionāriem izdevās evakuēties, bet tomēr, viņi saindējās ar dūmiem un šobrīd atrodas medicīnas iestādē. Brigāde ātri novērsa apdraudējumu un ar nopietniem sarežģījumiem nesaskārās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:48

Jaunākās diskusijas