Vai tā var? Atklātībā nonāk britu karaliskās ģimenes Ziemassvētku plāni

tautaruna.lv 16.novembris 2021, 12:09
 
Reuters/Scanpix/LETA
Tradicionāli 25. decembrī Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļi pulcējas Sandringemas īpašumā, lai svinētu Ziemassvētkus.
Paredzams, ka šogad svinībām pievienosies prinča Viljama un Keitas Midltones bērni: Džordžs, Šarlote un Luiss.

Pāra jaunākajam dēlam ir tikai trīs gadi, un viņš vēl nav tik bieži rādījies sabiedrībā. Neskatoties uz to, šajos Ziemassvētkos viņš kopā ar pārējo karalisko ģimeni apmeklēs dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā, raksta ok-magazine.ru.

Džordžs un Šarlote, prinča Luisa vecākais brālis un māsa, jau ir apmeklējuši svētku dievkalpojumus 2016. gadā. Kopš tā laika daudz kas ir mainījies, jo īpaši pandēmijas uzliesmojuma dēļ. Pēdējo reizi karaliskajai ģimenei bija jāatsakās no tradīcijas pulcēties kopā Ziemassvētku vakarā, lai izvairītos no saslimšanas ar koronavīrusa infekciju.

Šoziem karaliskā ģimene plāno atgriezties pie tradīcijas un svinēt Ziemassvētkus Sandringemā.

Jāpiebilst, ka britu kataliskās ģimenes fani sociālajos tīklos šo ziņu uztvēruši neviennozīmīgi. Lai gan daļa piekrīt, ka, neskatoties uz pandēmiju, cilvēkiem pamazām jāatgriežas pie ierastā dzīves ritma, tostarp, pasākumiem ar ģimeni, liela daļa arī ir neizpratnē - kā karaliskā ģimene plāno kopā svinēt Ziemassvētkus, ja pandēmija diemžēl turpina uzņemt apgriezienus visā Eiropā un jāturpina ievērot piesardzības pasākumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:27

Jaunākās diskusijas