Ko tauta domā par Levita atkārtotu kandidēšanu Valsts prezidenta amatam?

tautaruna.lv 19.aprīlis 2023, 16:22
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latvijas prezidents Egils Levits kandidēs uz otru termiņu valsts pirmās personas amatā, šodien, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu žurnālistiem paziņoja politiķis.

Arī tauta labprāt platformā "twitter.com" ir komentējusi šīs dienas jaunumus, daloties savās pārdomās par Levita kungu.

"Ja esi pret Levitu - tad esi prokremlisks!? Levits turpina šķelt sabiedrību un apsaukāt Latvijas pilsoņus."

"Kas zīmīgi, pēc Levita un Kariņa teiktā Levits nolēmis kandidēt tikai tāpēc, lai Pīlēns netiktu ievēlēts ar "prokremliskām" balsīm, bet fakts, ka esošais prezidents ir amatā, pateicoties to deputātu labvēlībai, kurus tauta aizsūtīja pa skuju taku, abiem aizmirsās pieminēt."

"Es būtu gatavs kandidēt, bet es vēl tomēr nekandidēju, jo..." Labs jautājums, vai ne - kāpēc Egils Levits tā baidās skaidri pateikt: jā, es kandidēšu? Kā jau solīju, pienāks diena, kad mana uzruna sāksies ar vārdiem: "Egil Levit, es jūs apsūdzu..."

"Pīlēns kandidē, lai neievēl Levitu, Levits kandidē, lai neievēl Pīlēnu. Kaut kā tā."

"Artūr, tev savu domu nav, žurnālists par naudu apēdis tavas smadzenes. Pēc VVF prezidents Egils Levits labākais, kas mums ir."

"Manuprāt, Levits par prezidentu kļuva ļoti sarežģītā laikā - no sākuma covid19 pandēmija, tad karš Ukrainā. Lets be real, pret jebkuru prezidentu Latvijā būtu tāda attieksme šajā laikā. Lai arī Levitam tie citāti tādi, meme material, tomēr kopējā bilde nav nemaz tik slikta."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas