Ar vēzi slimajam Latvijas mūziķim Vācijā veikta nopietna operācija

tautaruna.lv 19.aprīlis 2023, 3:30
 
F64
Latvijas roka leģendai, grupu "Pus Pro" un "Colt" dibinātājam, ģitāristam un komponistam Harijam Zariņam, kam 2014.gadā tika atklāts ļaundabīgs audzējs, šī gada martā Vācijā tika veikta operācija, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Pēc operācijas atgriežas uz skatuves" izdevumā "Kas Jauns".

Kā vēstījām, nodibinājums “Fonds Līdzskaņa” vēl pērnā gada nogalē informēja, ka, pateicoties ziedotāju aktivitātei, nedēļas laikā tika saziedota visa izcilajam mūziķim Harijam Zariņam nepieciešamā naudas summa - 32 000 eiro - kas nepieciešama, lai segtu operācijas izmaksas Vācijas klīnikā.

Martā viņš devās uz Vāciju un jau marta beigās atgriezās Latvijā.

"Pēc ārstu teiktā, operācija izdevusies veiksmīgi. Vēl norit rehabilitācijas periods, bet ar ārstu atļauju es jau varu kāpt uz skatuves un turpināt muzicēt," pauda Zariņš.

Jau vēstīts, ka mūziķim Harijam Zariņam, Latvijas roka leģendai, grupu “Opus Pro” un “Colt” dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu (“Tu un Es”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt”, “Man ir viss”, “Mīļā” u.c.) mūzikas un vārdu autoram, 2014. gadā tika konstatēts ļaundabīgs audzējs, mūziķis ar slimību cīnījies pats saviem spēkiem un saviem līdzekļiem. Bet nu slimība bija progresējusi un tādēļ bija nepieciešama steidzama operācija Vācijā. Šajā operācijā tika izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras diemžēl nav pieejamas Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas