Dziedātājs Dukurs atklāti pastāsta par cīņu ar alkoholu

tautaruna.lv 19.aprīlis 2023, 5:00
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
Dziedātājs Miks dukurs LTV tiešsaistes raidījumā "Dzīvei nav melnraksta" atklāti pastāstījis par cīņu ar alkoholu.
Kā raidījumā pastāsta pats dziedātājs, tad vidusskolā bija traki - droši vien pat vecāki nespēja aizdomāties, kā tas ir 15, 16 gadus vecu jaunieti ieliek vienu pašu dzīvoklī Rīgas centrā. "Viņu domās tas ir, ka dēls dzīvos smuki izremontētā dzīvoklī. Bet tās bija ballītes no pirmdienas līdz piektdienai. Diezgan nopietnas bija atkarību problēmas. Uz skolu līdz 12.klasei es sāku arvien retāk. Es spēlēju rokgrupā, tur bija attiecīgā vide ar to saistīta. Visur bija ļoti liela uzdzīve," atklāj mūziķi. "Man agri bija problēmas ar to substanci, kas bija alkohols. Manas attiecības ar alkoholu pirmo reizi beidzās tad, kad man piedzima dēls," raidījumā "Dzīvei nav melnraksta" neslēpj M.Dukurs.

"Man bija kaut kādi 27 gadi. Mainījās viss. Pirmās divas nedēļas, mēnesis ir pilnīgi cita dzīve jau. Smēķēšana bija mana otra atkarība, ko es sāku vidusskolas laikā."

"Vienmēr es esmu bijis tāds introverts, man joprojām izejot uz skatuves ir ļoti liels uztraukums. Parasti tā glāze, divas, trīs, ir bijis kā risinājums. Paldies Dievam, ka man nav daudz tādu epizožu, kur es neatceros, kas ir noticis."

"Šobrīd es esmu tādā dzīves posmā, ka esmu otro reizi mūžā nolēmis pielikt punktu attiecībām ar alkoholu. Burtiski nesen. Es covid laikā atkal pievērsos. Vienkārši nebija daudz ko darīt. Neviens nezināja, kas būs," stāsta Latvijā populārais mūziķis.

Visu "Dzīvei nav melnraksta" epizodi ar mūziķa piedalīšanos iespējams noskatīties šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas