Jauna informācija par traģisko avāriju Lietuvā, kurā dzīvību zaudēja trīs bērni

tautaruna.lv 19.aprīlis 2023, 17:30
 
Scanpix
Pirmdienas rītā Lietuvā, Viļņas novadā, traģiskā divu automašīnu sadursmē dzīvību zaudēja 5 cilvēki. Kā vēsta portāls "15min.lt", tad vīrietim, kurš, iespējams, izraisījis traģisko negadījumu, neesot bijusi pat autovadītāja apliecība.

Kā liecina Lietuvas mediju publicētā informācija, tad visas traģiskajā avārijā bojāgājušās personas atradās 1998.gadā dzimušā vīrieša automašīnā "Audi A4". Pēc sadursmes ar kravas auto dzīvību zaudēja gan automašīnas vadītājs, gan tajā esošā sieviete ar savām trim atvasēm.

Pirmstiesas izmeklēšanā secināts, ka 1998.gadā dzimušais vīrietis, kurš pie stūres sēdies bez autovadītāja apliecības, jau iepriekš administratīvi sodīts par šādu pārkākumu. Šobrīd izskanējusi versija, ka sadursme notikusi pēc tam, kad automašīnas "Audi A4" vadītājs iebraucis pretējā braukšanas joslā.

Jau vēstīts, ka vīrietis, kurš traģēdijas laikā bija netālu no avārijas, neslēpa medijiem, ka skats šokējis:

Garāmejot redzēju, kā ieradās pirmā ugunsdzēsēju mašīna. Tobrīd nebija ne policijas, ne kā. Skats, ko ieraudzīju, mani šokēja. Tas vīrietis bija bez galvas. Maza meitene sēdēja krēslā. Es domāju, ka tie ir tikai viņi divi, tikai tā meitene un šoferis. Precīzāk, kas bija palicis pāri no tā vadītāja. Pēc tam uzzināju, ka tādi bija kopā 5, kuri avarējā nomira uz vietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas