"Četri dūrieni, trīs vēderā, viens rokā". Skolā Imantā nopietni sadurts audzēknis

Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA 12.aprīlis 2023, 21:38
 
Ekrānuzņēmums
Aizvadītajā nedēļā Imantā noticis asiņains incidents, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

17 gadus vecs jaunietis, kurš studē Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā, nespēja savaldīt savas emocijas. Greizsirdības vadīts, jaunietis bruņojās ar auksto ieroci un vairākās vietās iedūra 16 gadus vecam skolasbiedram.

Asiņainais incidents notika ap pieciem vakarā, uzreiz pēc nodarbībām. Kāds 16 gads vecs puisis sēdēja kopā ar meiteni tehnikuma sporta zāles ģērbtuvē. Pēkšņi durvīs parādījās svešinieks, kurš seju bija paslēpis maskā. Skolnieki stāsta, ka varmāka no drēbēm izvilka auksto ieroci un mērķtiecīgi devās uz skolasbiedra pusi.

“Četri dūrieni, trīs vēderā, viens rokā. Viņš aizvien ir slimnīcā. Tas ir šausmīgi, jāvelk bruņuveste uz skolu,” stāsta tehnikuma audzēkņi.

Incidents noticis uzreiz pēc nodarbībām, ap plkst.17. Varmāka upurim iedūris trīs reizes vēderā un vienu reizi rokā. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Vēlāk uzbrucējs esot identificēts. Tehnikuma audzēkņi pieļauj, ka vardarbīgās rīcības pamatā varētu būt greizsirdība, ziņo LETA.

Dūrējs esot terorizējis meiteni jau iepriekš, liedzot viņai komunicēt ar citiem puišiem. Pēc sadurtā jaunieša mātes stāstītā, meitene centusies meklēt palīdzību, taču neviens no pieaugušajiem draudus neesot uztvēris nopietni. Varmāka sākotnēji esot aizturēts, bet pēc tam palaists brīvībā. Izglītības iestādes direktors raidījumam notikušo komentēt atteicās, bet policija solīja to darīt ceturtdien, 13.aprīlī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:03

Jaunākās diskusijas