"Tā tik vēl trūka!" Reinikam apnikuši notikumi tviterī

tautaruna.lv 12.aprīlis 2023, 14:15
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Mūziķis Lauris Reiniks, kurš mikroblogošanas vietnē twitter nekautrējas komentēt dažādus notikumus, šoreiz publicējis pārdomas, kas, iespējams, uzrunās daudzus viņa sekotājus.
Man konkrēti besī, ka mana twitter lenta tagad ir pilna ar kašķiem un strīdiem gudru un sakarīgu cilvēku starpām" mikroblogošanas vietnē twitter norāda L.Reiniks.
"Tā tik vēl trūka, ka mēs latvieši tagad sakasīsimies viens ar otru. Vieglāk, ņem to visu vieglāk...Ieelpa, izelpa. Kaut ko izdomāsi. #krievuvaloda. " aicina tautā mīlētais mūziķis.
"Pilnīgi piekrītu… es šitā mazliet pirkstu uztrenēju vnk paritinot tālāk," atbildot uz mūziķa pārdodām, norādījis kāds twitter lietotājs.
"Strīdos dzimst patiesība. Labāk tādas diskusijas, kas spēj novest pie rezultāta, nevis kārtējo reizi apspriest, ar kuru galu ola jāsit," norādījis kāds cits twitter lietotājs.
"Cīņu par valodu nevar saukt par kašķi. Strīdi ir par pašsaprotamām lietām. Tas ir paradokss- brīvā Latvijā paši latvieši ir tā pārkrievojušies , ka nākas savējiem pierādīt elementāras lietas," savā viedoklī pauž cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas