Cinovska pastāsta par piedzīvoto Ukrainā

tautaruna.lv 12.aprīlis 2023, 15:15
 
AP/ SCANPIX/LETA
Jau vairāk nekā gadu turpinās Krievijas atkārtotais iebrukums Ukrainā. Tur jau ilgāku laiku uzturās arī režisore Žaklīna Cinovska, kura savā sociālā tīkla facebook profilā pastāstījusi par piedzīvotajām sajūtām kara plosītajā valstī.
"Tā mēs te dzīvojam. Šonakt pēc ilga laika atkal bija drausmīgi sprādzieni. Bet, paldiesDievam viņu PVO strādā! 14 kretīnu Šahidus notrieca. Troksnis bija biedējošs. Labi, ka Telegrāfā uzreiz par visu ziņo. Bet es- pabaidījos drusku un… aizmigu. Cilvēks pierod pie visa. To es tagad toČ zinu," sociālajā tīklā facebook raksta Ž.Cinovska.

"Starpcitu, par pierašanu- paskatieties manā filmā, tur ir stāsti par vēl trakākām lietām, pie kā šiem cilvēkiem frontē bija jāpierod," norāda režisore.

Jau vēstīts, ka pēdējo dienu laikā arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta arī jautājumam par Ukrainas pretuzbrukumu. Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka sciālajos tīklos "Twitter" un "Telegram" nopludināti slepeni militāri dokumenti, kuros šķietami detalizēti izklāstīti ASV un NATO plāni Ukrainas armijas sagatavošanai pirms plānotā pretuzbrukuma, ziņo laikraksts "The New York Times" (NYT), atsaucoties uz avotiem Baltajā namā.

Pentagons pašlaik izmeklē, kas varētu būt vainojams šo dokumentu noplūdē.

Tikmēr Ukraina paziņojusi, ka nopludinātie dokumenti esot viltojums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas