Tuvs Šumahera ģimenes draugs nāk klajā ar negaidītu paziņojumu

tautaruna.lv 12.aprīlis 2023, 2:30
 
Scanpix
Bijušais "Ferrari" vadītājs un tuvs Šumaheru ģimenes draugs Žans Tods nācis klajā ar negaidītu paziņojumu.
Pirms vairākām nedēļām kāds Šumaheru ģimenes draugs vārdā Edijs intervijā medijiem izteicies par sportista sievas Korīnas dzīvi pēc vīra negadījuma. Toreiz vīrietis nekautrējās Korīnas dzīvi salīdzināt ar "dzīvi cietumā".

Pēc intervijas savu redzējumu par slavenās ģimenes dzīvi medijā " Corriere della Sera" skaidrojis arī Žans Tods. Viņš ir viens no retajiem cilvēkiem, kuriem ļauts apciemot sportistu.

"Mēs respektējam Korīnas un Mihaela bērnu vēlmi pēc privātuma, lai gan zinām, ka notikušais negadījums atstājis sekas. Ikviens, kurš saka, ka kaut ko zina par sportisa veselību, patiesībā nezina neko. Liksim viņu mierā," intervijā izteicies Ž.Tods.

"Es vienmēr viņu apciemoju. Viņš un viņa ģimene ir arī mana ģimene," norādījis bijušais "Ferrari" vadītājs.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka ir pagājuši jau teju 10 gadi kopš brīža, kad F1 leģenda Mihaels Šūmahers slēpošanas laikā kalnos cieta negadījumā, kas ietekmējis visu viņa turpmāko dzīvi. Līdz šim medijiem un sabiedrībai sniegta ārkārtīgi skopa informācija par sportista dzīvi pēc negadījuma.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad mediju rīcībā nonākusi informācija par sportista aprūpi, ko visu šo laiku ģimenes īpašumā nodrošina vairākas medmāsas un sportista sieva Korīna.

Līdztekus tam mediji noskaidrojuši, ka M.Šūmahers spēj izrādīt emocijas. Viņš raud, kad dzird savas sievas un bērnu balsi. Tāpat viņš nespēj valdīt asaras, kad redz kalnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas