Sieviete Smiltenē šokā par īrnieka izdarīto; policijā nenotic

tautaruna.lv 12.aprīlis 2023, 0:30
 
F64
Anitai no Smiltenes pēc četru gadu veiksmīgas īres sadarbības pēkšņi mitekļa iemītnieks sācis uzvesties kā nelabais, vēsta "Bez Tabu".

Namā pilsētas centrā Anita dzīvojot jau 30 gadu. Ēkai ir divas nodalītas telpas ar atsevišķu ieeju - tās smilteniete tad arī ik pa laikam izīrējot. Un īrnieku statusā ierasti bijuši skolnieki un studenti. Miteklī atradušās arī vecmammas mēbeles.

Tomēr pirms četriem gadiem Anita noslēdza īres līgumu ar kādu vīrieti, kurš skolas solā tobrīd jau vairs nesēdēja. Taču tad smilteniete nolēma pārtraukt īri, pēc kā iemītnieks esot pametis nelielo mitekli ar visām mēbelēm. Brīdī, kad Anita atskārtusi, ka īrnieks izvācas ar visām mēbelēm, saimniece momentā zvanīja policijai. Tiesa gan, likumsargu ierašanās izrādījusies ar rūgtuma piegaršu.

“Man prasīja pierādījumus, lai es pierādu, ka tās ir vecmammas mēbeles, bet man nebija tās mēbeles apzīmētas un es nebiju arī tās nofotografējusi. Un es nevarēju pierādīt, ka tās ir vecmammas mēbeles. Bet viņam [īrniekam] vajadzēja tikai pateikt, ka tās ir viņa laulības mēbeles, un paņēma visu…” stāsta Anita.

Anita ir neizpratnē, kālab Valsts policija tik vieglprātīgi paļāvusies vienas personas sacītajam. “Pret vienu prasa desmit pierādījumus, bet otram - neko!”

"Tās visas ir manējās. Es iegāju vienkārši tukšā istabā. Nu, vienu daļu atdeva brālis un viena daļa man bija pašam. Viņa neredzēja, kad es aizgāju uz turieni, nemaz neredzēja, kas viņai tur istabā ir, kas - nav. Protams, ka melo," saka bijušais īrnieks.

Tagad Anita cer, ka pēc sižeta atsauksies kāds no iepriekšējiem īrniekiem, kurš šajā miteklī uzņēmis fotogrāfijas, kur savukārt būtu arī redzamas vecmammas mēbeles. Tas kalpotu kā pierādījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:44

Jaunākās diskusijas