Autovadītājs Imantā bēg no policistiem un slēpjas krūmos

tautaruna.lv 16.jūnijs 2022, 19:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Imantas mikrorajonā gados jauns vadītājs centās aizbēgt no policistiem ar mazjaudīgu un pavecu “Mitsubishi” spēkratu. Vajāšana ilga vien dažas minūtes, līdz bēdzējs apjuka un netālu no meža masīva ar braucamrīku avarēja, bet ar to mukšana vēl nebeidzās, vēsta “Degpunktā”.
Iespējams, ja nenotiktu dīvainu darbību virkne, pašvaldības policijas busiņš ar sarkano “Mitsubishi Colt”, vienā no krustojumiem Kurzemes prospektā, aizbrauktu katrs savā virzienā, taču vieglā auto šoferis, gaidot zaļo gaismu luksoforā, pamanījās braucamrīku vismaz trīs reizes noslāpēt.

Bākugunis un skaņas signālus, ko likumsargi ieslēdza, lai aizdomīgo braucamrīku pārbaudītu, šoferis ignorēja. Nobraucot dažus metrus pa Kurzemes prospektu, īpaši atļauto ātrumu nepārkāpjot, “Colt” stūrētājs veica pagriezienu pa labi, dzīvojamas zonas virzienā, tad piespieda gāzes pedāli stirpāk, cerībā no mazlitrāžas auto izspiest maksimumu un, tā teikt, atrauties no astes. Katra pārgalvīgā brauciena sekunde kļuva arvien draudīgāka, jo ātrums netika mazināts.

Braucamo pameta tikai šoferis, pasažieri, - divi vīrieši, palika sēdēt mašīnā.

Aizturētais ir gados jauns vīrietis, viņš no policistiem slēpās krūmos meža masīvā. Pēc aizturēšanas viņš ar likumsargiem negribēja sadarboties, kategoriski attsakoties saukt savu personas kodu un citus datus. Pret vīrieti nācās pielietot speclīdzekļus un ievietot viņu dienesta auto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas