Soctīklus sadusmo Elbakjana teiktais televīzijā par karu Ukrainā

tautaruna.lv 16.jūnijs 2022, 4:30
 
Ekrānšāviņš
"Ghetto Games" dibinātājs Raimonds Elbakjans piedalījies kanāla TV24 raidījumā "Preses klubs", kurā izteicis komentāru par karu Ukrainā, kas nav palicis nepamanīts soctīklu lietotājiem.

Komentējot Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska pausto, ka Rietumu politiķi un meidiji sākuši grūst Ukrainu uz tai neizdevīgu mieru, R. Elbakjans norāda: "Es esmu par mieru, kur nemirst cilvēki, jo šobrīd es vairāk būtu uztraucies par tiem cilvēkiem, kas mirst. Par tām teritorijām - gan Krievijas pusē, gan Ukrainas pusē - aizbrauciet līdz tām teritorijām, paskatieties, par ko tad tur galu galā tie cilvēki cīnās. Es domāju, ka šobrīd ir vitāli svarīgi atrast veidu, kā varētu beigt mirt cilvēki."

Viņš pauda, ka, sniedzot atbalstu Ukrainai, tiek kultivēta un atbalstīta "cilvēku miršana". "Mēs varam uzjundīt, varoņus meklēt, labos un sliktos, bet dienas beigās uzprasiet tām ģimenēm, kurām mirst cilvēki, kā viņi jūtas," saka Elbakjans. "Zelenskis šobrīd iestājas tādā ļoti kardinālā pozā. Viņš ne vienu reizi nav pateicis, ka viņam būtu svarīgi, lai beigtu mirt cilvēki. Es piekrītu, ka Krievijas, Putina darbības ir absolūti absurdas."

Viņa sacītais TV raidījumā izraisījis asu reakciju soctīklos.

"Man vienīgajai šķiet, ka kara speciālists un bruņojuma eksperts Raimonds Elbakjans, kurš šodien runāja TV24, dzīvo citā pasaulē? Zelenskis ne reizi neesot pateicis, ka viņam būtu svarīgi, lai beigtu mirt cilvēki? Un mēs visi Latvijā kultivējot cilvēku miršanu? Tiešām?" - sašutusi ir Romija, kura dalījusies ar video no raidījuma.

Viņas sašutumam pievienojas arī citi soctīklu lietotāji.

"Galvenais, ka Zeļenskis vairākas reizes TO ir pateicis. Laikam jauzzvana Elbakjanam personīgi," atzīmē Raivis.

"Diemžēl kremlina domāšana. Vektors nevis uz to, ko dara/ir izdarījusi Krievija, bet kas, lūk, būtu jādara Ukrainai," pauž Dace.

"Šis cilvēks taču atgremo Krievijas pozīciju a Ukrainai ir jābeidz aizstāvēties," uzskata Normunds.

"Ok! Kāds iebrūk viņa mājā, izvaro sievu, nogalina bērnus un piedraud pakārt pašu, ja nepiekritīs atdot pusi sava mājokļa mierīgā ceļā. Miers?" - piemēru sniedz Dzintars.

"Cik daudz no LV teritorijas kungs ir gatavs atdot, lai cilvēki nemirtu? Vēsturē par deportācijām un nometnēm neviens nemācīja? Viņaprāt teritoriju atdošana pasargātu ukraiņus, kuri nu jau praktiski visi esot nacisti?" - jautā Dace.

"Es klausos Elbakjanā un man sāk svilt ausis. Nu, vecīt, tu esi visīstākais hameleons! Negaidīju," komentārā raksta e_zaale.

Jau vēstīts, ka Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis iepriekš paziņoja: "Visiem ļoti gribas maksimāli mūs grūst uz kaut kādu rezultātu, kas mums pavisam noteikti nav vēlams, jo mums pagaidām nav jautājuši, bet ir izdevīgi vienām vai otrām pusēm, kam ir savas intereses. Jau atkal dažādas - gan finansiālas, gan politiskas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas