Brīdina par neadekvātu vīrieti Ziepniekkalnā; viņš var uzbrukt

tautaruna.lv 9.septembris 2021, 13:09
 
F64
7. septembrī dienas vidū Ziepniekkalnā pastaigājās neadekvāts vīrietis. Viņš bija noskaņots agresīvi un ap plkst. 16.00 noskatīja upuri. Pie daudzdzīvokļu mājas ieejas stāvēja nepilngadīgs puisis un runāja pa telefonu. Varmāka pagaidām nesaprotamu iemeslu dēļ izlēma viņam uzbrukt, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.
Ziepniekkalna iedzīvotāja Sandra vakar vietnē ”Facebook” publicēja ierakstu, lūdzot līdzcilvēku palīdzību saukt pie atbildības varmāku, kas nodarīja pāri viņas nepilngadīgajam dēlam.

”Vai ir kāds liecinieks, iespējams, kāds pa logu redzēja, ka pieaudzis vīrietis Ēbelmuižas ielā 28, pie pirmās ieejas mājā, ”piesējās” puisim, iespļāva un iesita pa seju, jo viņš runāja pa telefonu angliski. Tas, ka jaunietis runā angliski, nevienam nedod tiesības uzbrukt un draudēt: ”Ja es skriešu, tu bēgsi!” Ja ir liecinieki, lūdzu, sazinieties ar mani, vēlos ziņot par šo atgadījumu policijai,” norāda Sandra.

Uz lūgumu pēc palīdzības reaģēja Andrejs. Viņš fizisko konfliktu redzēja no sākuma līdz beigām.

”Šeit es redzēju jaunu cilvēku, aiz viņa ātrā gaitā gāja pavecāks vīrietis. Ja man tas vīrietis būtu jāapraksta, tad viņš bija plikgalvains, nedaudz atgādināja bezpajumtnieku, ja tā drīkst teikt,” vainīgo apraksta Andrejs.

”Kad jaunietis pienāca pie kāpņu telpas ieejas, viņš sāka domāt, kurp doties tālāk. Vai iet iekšā kāpņu telpā, varbūt neiet. Kāpņu telpā varētu būt bīstami, ja nu vīrietis viņam sekotu, tāpēc viņš palika uz ielas. Tas vīrietis pienāca klāt, sāka kaut ko runāt un tad iesita,” stāsta Andrejs, kurš redzēja notiekošo.

Liecinieks stāsta, ka dūre trāpīja sejas apvidū, taču jaunietis turpināja stāvēt kājās un, par laimi, nesāka asiņot. Andrejs redzēja, ka puisis nebēga prom, bet izvēlējās cīnīties pretim: ”Puisis malacis. Viņš nemaz negaidīja uzbrukumu, bet asi atgrūda uzbrucēju. Vīrietis nokrita uz pēcpuses un pēc tam pārstāja iespaidot puisi fiziski. Viņš saprata, ka būs pretspēks un no tā nedaudz nobijās. Viss notika uz emociju pamata, vīrietis pat nospļāvās uz jaunieša pusi.”

Diemžēl Andrejs nepaspēja izsaukt policiju vai nofotografēt uzbrucēju. Šodien jaunieša māte vērsās policijā ar iesniegumu. Cietušie vēlas atgādināt Ziepniekkalna uzmanīties no agresīvā vīrieša.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas