Skutelis lepojas, kā skolā Rīgā, kurā mācās viņa bērns, cīnās ar Covid-19

tautaruna.lv 9.septembris 2021, 17:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Skutelis savā Twitter kontā publicējis ierakstu, kurā neslēpj par lepnumu un prieku par "pareizi izvēlēto skolu".
Runa ir par Rīgas Teikas vidusskolu, kurā, pēc Skuteļa vēstītā, pret Covid-19 vakcīnējušies gandrīz 100% skolotāju.

"Šovakar skolas kopsapulcē direktore teica, ka vakcinējušies gandrīz 100% skolotāju. Tātad skola izvēlēta pareizā. Ļoti jācer, ka skolēnu vecāki būs kaut cik atbildīgi un neparaus uz mājmācīšanos visu klasi," raksta Skutelis.

Tikmēr daļa Twitter lietotāju raksta, ka vakcinācija vēl nav garantija un pozitīvi klasesbiedri agri vai vēlu būs, uz ko Skutelis atbild, ka viņš arī tā domā, bet jāmēģina tas attālināt pēc iespējas tālākā nākotnē.

Tikmēr, kā ziņots, izglītības iestādēs strādājošo vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniegusi 72%, par jaunākajiem vakcinācijas datiem šonedēļ mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Salīdzinot ar nedēļu iepriekš, vakcinēto īpatsvars ir pieaudzis par vienu procentpunktu. Pēdējās nedēļās vakcinēto īpatsvars palielinās lēnā tempā, ik nedēļu pieaugot par vienu vai diviem procentpunktiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas