VIDEO: Rīgā traģiski iet bojā vairāki kaķi

tautaruna.lv 14.maijs 2020, 13:11
 
Kaspars Krafts/F64
Pievakarē Līksnas ielas 13. nama iedzīvotāju mieru iztraucēja ugunsdzēsēju auto sirēnas. Liesmas plosījās vienā no četrstāvu ēkas pēdēja stāva dzīvokļiem. Postažu izprovocēja kādas iemītnieces neapdomīga rīcība – pamest mājvietu, kamēr dzīvoklī kūrās krāsns. Šoreiz ugunsnelaimē cietuši cilvēki, diemžēl dzīvību zaudējuši daudzi mājdzīvnieki, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Postažu pamanīja kaimiņi, turklāt stipri par vēlu, kad kodīgo dūmu smaka jau pletās pa kāpņu telpu, bet pašā liesmu perēklī jau plosījās atklāta uguns.

Kaimiņiene Ilona stāsta, kā vēl īsi pirms ugunsgrēka, esot savā miteklī, dzirdēja neizskaidrojamus trokšņus un būkšķus, kas nāca no augšējās kaimiņienes dzīvokļa. Licies, ka kāds pārvieto mēbeles. Tikai vēlāk Ilona atskārta, kas tieši radīja traucējušo skaņu. Tie bija mājdzīvnieki, kas, palikuši iesprostoti, meklēja glābiņu.

“Iedomājies, ja pieci kaķi agonijā. Pieci kaķi. Pagalam. Man to kaķīšu ir žēl, Dieva goda vārds. Protams, to cilvēku arī, bet - kur ir galva? Čuguna krāsni kurināt un aiziet prom,” uzsver Ilona.

Līdz ar ugunsdzēsējiem mājās atsteidzās arī dzīvokļa īrniece, kamēr telpās darbojās operatīvie dienesti, sieviete kopā ar pārējiem evakuētajiem gaidīja ielā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas