Reizenbergs parāda, kas bija pirmais "Balzāmbāra" viesis

tautaruna.lv 14.maijs 2020, 19:37
 
facebook.com/ Andris Reizenbergs
Kopš marta, kad koronavīrusa Covid-19 dēļ Latvijā ieviests ārkārtējais stāvoklis, daudziem uzņēmumiem nācās uz laiku apturēt savu darbību. Viņu vidū bija arī Vecrīgā esošais "Balzāmbārs", kurš uz laiku bija slēdzis savas durvis apmeklētājiem.
Pirms vairākām nedēļām "Balzāmbāra" vārds plašāk izskanēja pēc tā saimnieka Andra Reizenberga intervijas televīzijā, kur viņš ar asarām acīs stāstīja, cik sarežģītā situācijā nonācis uzņēmums. Tiesa, neilgi pēc tam pavīdēja kaut neliels cerību stars, jo daļai uzņēmuma darbinieku tika piešķirts dīkstāves pabalsts. Arī pats īpašnieks Andris nesēdēja rokas klēpi salicis, un kā liecina informācija interneta vidē, tad, piemēram, nodarbojās ar salātu piegādi pēc pasūtījuma.

Kā liecina jaunākā informācija, tad pēc ārkārtējās situācijas laikā noteikto ierobežojumu mīkstināšanas "Balzāmbārs" vēris durvis arī apmeklētājiem. Kā izrādās, tad pirmais viesis tur bijis šefpavārs Mārtiņš Sirmais, kurš saimnieko turpat netālu esošajā "3 Pavāru" restorānā.

Jau vēstīts, ka A.Reizenbergs informēja, ka uzņēmums piecu gadu laikā nodokļos samaksājis 250 000 eiro, taču, ņemot vērā iepriekš aprakstītos notikumus, viņam bija sajūta, ka ir "izmests no laivas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas