Rītiņš stāsta par aiziešanu no "Vincenta"

Rita Lazda 14.maijs 2020, 16:53
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
2017.gada vasarā leģendārais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš paziņoja, ka pēc vairāk nekā 20 gadu darba pamet restorānu "Vincents". Armanda Tripāna raidījumā "Rezervēts" viņš pastāstījis sīkāk par savu aiziešanu no tik ierastās darba vietas.
Sarunā ar žurnālistu M.Rītiņš neslēpj, ka ir brīži, kad nožēlo savu lēmumu par aiziešanu no "Vincenta". Viņš arī norāda, ka nevis viņam lūgts aiziet, bet viņš pateicis "paldies" un aizgājis.

M.Rītiņš arī stāsta, ka pēc 24 gadiem tur pavadītiem darba gadiem, viņš gribējis jaunu aicinājumu. "Nē tā bija vienā ziņā mana ģimene. Es domāju, ka man dzīvē nav bijusi tāda ģimene. Man ir divi brāļi palikuši un viss. Ģimene ir vērtīga, nedrīkst pagriezt muguru."

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka šī gada pirmajos mēnešos Mārtiņš Rītiņš kļuvis par restorāna "Bibliotēka No1" vadītāju. Rītiņš atklāja, ka ēdienkarte tiks veidota "kā viņa paraksts".

"Patlaban kopā ar "Bibliotēka No1" komandu veiksim restorāna apmeklētājiem pirmajā acu uzmetienā neredzamus uzlabojumus. Atjaunosim restorāna sirds - virtuves - inventāru, un izveidosim jaunu produktu piegādātāju tīklu, lai restorāns iespējami ātri atkal var uzņemt viesus," sacīja Rītiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas