Tiek izvēlēts visu laiku dārgākais tērps Latvijas TV pārvērtību šova vēsturē

Baiba Puriņa 14.maijs 2020, 21:30
 
Ekrānuzņēmums no video/Stilistu kaujas
Šonedēļ TV3 šovā "Stilistu kaujas" bija iespējams vērot vēl nebijušu gadījumu, kad netika noteikts budžeta ierobežojums tērpu izvēlē. Rezultātā, šova dalībniece izvēlējas apģērbu par 1032 eiro, vēsta Skaties.lv.

Pāris no Rīgas - Mareks Voroņuks un Elana Baibakova piedalījās šovā, lai modes mākslinieki sapostu dāmu kāzām, kuru norise plānota jūras krastā.

Mareks, tiekoties ar stilistiem, izstāstīja, kādu viņš vēlas redzēt savu draudzeni, taču modes ekspertus visvairāk iepriecināja ziņa, ka šajā reizē budžetam, kura ietvaros jāiekļaujas, ierobežojumu nav. ”Cik jūs gribat tērēt, mierīgi tērējiet!” paziņoja Mareks.

Ziņu par bezlimita budžetu stilistu trijotne uzņem ar sevišķu prieku. ”Ja visi klienti tādi būtu,” izteicās Aleksandrs Pavlovs.

pēc šova Skaties.lv atklāj Elana, kuras nodarbošanās saistīta ar mārketinga jomu, šāds uzdevums modes profesionāļiem dots ne bez iemesla.

”Mēs vēlējāmies, lai stilistiem ir izaicinājums. Protams, ir grūti piemeklēt apģērbu tad, kad pastāv budžeta limits, bet mums šķita, ka viegli nav arī tad, ja nav pilnīgi nekādu ierobežojumu.Viņiem bija iespēja izpausties pilnīgi brīvi un nedomāt par medaļas otru pusi - par naudu. Un viņiem tas izdevās,” stāsta Elana.

Mareks par labāko atzina modes dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes veikumu, kas izrādījās visdārgākais - 1032 eiro.

Šova dalībniece neslēpj, ka pēc uzmirdzēšanas TV ekrānos draugi un paziņas steiguši izteikt komplimentus: ”Cilvēki saka: ”Mēs tevi redzējām. Tik forši, tik jauki. Izskaties pilnīgi cita.””

Tikmēr Elena pati uz piedalīšanos projektā atskatās kā uz lielisku piedzīvojumu, savukārt 200 eiro vērto dāvanu karti, iespējams, ieguldīs šovā pielaikotajās kedās.

”No katra tēla kaut kas patika. Varētu būt, ka daļa no dāvanu kartes aizies kurpēm, bet daļa - aksesuāros,” tā Elana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas